2777
2789
عنوان

باشوهرخسیس چه کنم؟

154 بازدید | 10 پست

دوستان شوهرمن خسیس وگوه اخلاق وپولداااره.شب عیدی ن هفت سین ن میوه هیچی نخریده میگ عیدنداربم کروناست.بهانه های الکی زیادمیاره خرجی به خودمم نمیده عیدی ام نداده اصلادلم خوش نیس چیکارکنم😪کمبودمحبتم نداره کلاخانوادگی اینجورین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداششم اینجوریه پدرجاریمم دراوردن.باباشون زن اولوبابچه دختر طلاق داده ومادرشوهرم شده زن دوم واین دوتاپسرواورده.تاکوچکترین بحثی میشه میگه ببین بابای من بچه داشت زنشوطلاق داد.من ی پسردارم دوسالشه.البته ناگفته نماندتاعقدم نکردن من ازاین موضوع خبرنداشتم کلاپنهان کرده بودن😪

من اگه طلاق بگیرم پسرموازم میگیرن؟

چرا طلاق عزیزم؟؟ ما همه مشکل داریم. بلاخره آدمای متفاوتیم از خانواده های متفاوت‌. فکر میکنی ازدواج بعدیت بهتره؟ بلاخره هرکس یه اخلاقایی داره. تو این جامعه با بچه تنها واقعا سخته. اگه میتونی برو مشاور کمکت میکنن. 

درباره بچه ها بستگی داره. معمولا به پدر میدن سرپرستی رو

تیکر 
چرا طلاق عزیزم؟؟ ما همه مشکل داریم. بلاخره آدمای متفاوتیم از خانواده های متفاوت‌. فکر میکنی ازدواج ب ...

یازده ساله هیچی نمیگم گفتم بچه بیارم خوب میشه بدترم شد.دیگه ازدواج نمیکنم ازهرچی مرده زده شدم اصلاتوخونه کمک نمیکنه غذامیخوره سفره دوساعتم تخت باشه جمع نمیکنه موقعهایی که درگیرپسرمم.میگه کلفت گرفتم فقط عقده هاشوداره برطرف میکنه دوچرخه میخره ۱۵تومن کلاه عینک لباس دوچرخه گوشی نوت ماشین مگان لباسای مارک میپوشه وقتی من بعنوان زن کنارش میشینم اززمین تااسمون تیپ وسروضعمون فرق داره 😭😭😭😭توفامیلا خیلی خراب میشم امیدوارم درکم کنی😫

دوزنه هاهمه همینن بچه هاشون نرمال نیستن وتاااادیدم خسیسن

لعنت بهشون نگفتن بهمون من تک دختروبچه ی اول بودم ناشی بودیم چیکااارکنم نمیخام به مامانمم بگم هیچی نداریم ناراحت میشه خواسته بیادخونم بهانه اوردم😭خداااایا

یازده ساله هیچی نمیگم گفتم بچه بیارم خوب میشه بدترم شد.دیگه ازدواج نمیکنم ازهرچی مرده زده شدم اصلاتو ...

الهی عزیزم. واقعا سخته‌. 

اگه نمیخوای بعد جدایی ازدواج کنی پس حتما خرد خرد پس انداز کن که محتاج نامرد نشی. ولی اگه فکر میکنی دوستت داره بازم مشاوره رو برو. 

اگر نه که برات دعا میکنم هر تصمیمی میگیری به آرامش برسی

تیکر 
الهی عزیزم. واقعا سخته‌.  اگه نمیخوای بعد جدایی ازدواج کنی پس حتما خرد خرد پس انداز کن که محتا ...

مرسی عزیزم میدونم طلاقم بگیرم بابام منوراه نمیده خونش.حالش خوب نیس زیاد تحمل میکنم بعدبابام عملیش کنم ازدواج توسن کم وعجولانه بهترازاین نمیشه😫