2777
2789
عنوان

بچه ها گوشیم خراب شده مارک خوب معرفی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 25 پست
اول آیفون دوم شیائومی

اپلو سامسونگ یک ساله با داشتنشون ال‌ سی دیشون سوخت .. کارایی شیامی محشررره

شاید منکر چیزی باشم اما دلیل ندارد آن را به لجن بکشم و یا حق اعتماد به آن را از دیگران سلب کنم ..٫٫خودتان را برای دیگران آرام آرام ورق بزنید چون اگر تمام شوید به سراغ دیگری میروند٫٫تا وقتی مثل یک چکش رفتار میکنید همه را به شکل میخ می‌بینید ..امام علی علیه‌السلام 🤍حالا که تا اینجا اومدی میشه ی صلوات بفرستی برا قبولیم ؟⁦✨😚⁩ریپ بزنید که منم براتون متقابلا بفرستم ✨💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از همین برند nova 7 i دارم راضیم. شیامی پر از باگه. سامسونگم سری اس و نوت خوبه. ایفونم که شکی در خوبیش نیست ولی بستگی به هزینه ای که میخوای بکنی داره

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم..... 
اپلو سامسونگ یک ساله با داشتنشون ال‌ سی دیشون سوخت .. کارایی شیامی محشررره

من اپل چهارساله دارم مث روز اول کار میکنه

ولی جدیدا شیائومی رو دیدم خیلی پسندیدم هم کیفیتش هم روان بودنش محشره👌🏻

آقای قاضی بعضیا میخوان با ما باشن ولی زوده واسشون اینقد بالا باشن 😏
من اپل چهارساله دارم مث روز اول کار میکنه ولی جدیدا شیائومی رو دیدم خیلی پسندیدم هم کیفیتش هم روان ...

اهوم 

شاید منکر چیزی باشم اما دلیل ندارد آن را به لجن بکشم و یا حق اعتماد به آن را از دیگران سلب کنم ..٫٫خودتان را برای دیگران آرام آرام ورق بزنید چون اگر تمام شوید به سراغ دیگری میروند٫٫تا وقتی مثل یک چکش رفتار میکنید همه را به شکل میخ می‌بینید ..امام علی علیه‌السلام 🤍حالا که تا اینجا اومدی میشه ی صلوات بفرستی برا قبولیم ؟⁦✨😚⁩ریپ بزنید که منم براتون متقابلا بفرستم ✨💚

من ایفون ایکس داشتم خراب نیود ولی کلا کارکردش رو‌مخم بود هر چیزیو نمیشد نصب کنی و تو انتقال عکس و اینا ب مشگل خورده بودم .....فروختم شیاومی خریدم نوت هشت پرو 

راضیم مشگلی نداره آما اگه برگردم عقب سامسونگ میخرم a71یا a51

قبل ایفونم سامسونگ داشتم پنج سال صب تااااا شب دستم بود عین تراکتور ازش کار کشیدم بیچاره تا روز اخر کار میکرد الانم دست مامانمه هیچیش نشد 

علت عوض کردنم این بود که 4g نبود وگرنه هنوز داشت کار میکرد