2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

74 بازدید | 4 پست

حالم بده پریود شدم خونه خودمونم یه شهردیگس الان اومدم خونه مامانم و مادر شوهرم اینا اعصابم مثل ....شده دارم میمرم هم درد دارم هم اصلا حوصله ندارم و بهونه گیرم

شوهر بیچاره ام با من گیر کرده تا یه چیزی میگه دست خودم میست میپرم بهش چیکار کنم

تاابد هرچه خلیفه است به قربان👑 علی علیه السلام 👑ما منتظر منتقم فاطمه سلام الله علیها هستیم....عجل لولیک الفرج😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمبتونم بخوابم فقط هرکاری شوهرم میکنه بهش گیر میدم

تاابد هرچه خلیفه است به قربان👑 علی علیه السلام 👑ما منتظر منتقم فاطمه سلام الله علیها هستیم....عجل لولیک الفرج😭

واسه دل دردت شیاف دیکلوفناک استفاده کن ده دقیقه یه ربع دردت آروم میشه، دم کرده پونه و گل کوفته با نبات هم عالیه، تو این دوران آدم اعصابش ضعیف میشه واقعا درکت میکنم

میشه اگه امضامو خوندی یه آیت الکرسی برای حل مشکلم بخونی یا حتی فقط یه صلوات 🥺💔  بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب که روز گار بسی فتنه زیر سر دارد بخوان دعای فرج را و نا امید مباش بهشت پاک اجابت هزار در دارد اللهم عجل لولیک الفرج ❤️