2777
2789

عزیزم احتمالا زنداداشتون با برنامه ای اینکارو کرده

یعنی عکس خودشون رو کنار دیگری گذاشته

و اینطور برنامه ها بسیار هم طبیعی اینکارو میکنن

دیگه الان تو این دوره زمونه هر چیزی رو میبینید باور نکنید دوست عزیز!!

برنامه هایی هست که حتی فیس شما رو روی فیس دیگری داخل فیلم میذاره و دقیقا انگار خودتون اونجایید!!

بیخسال بابا جدی گرفتیا

از من میپرسن چرا انقدر جدی هستی؟؟چرا انقدر بیحوصله وبیحالی؟؟چرا حوصله هیچیو نداری؟؟چرا مثل یه تیکه سنگی؟چرا هیچی نمیخندونتت؟؟چراانقدر مغروری؟؟.     باید بگم هر سنگی از اسمون خدا اومد خورد توسر من حالا که مقصر بودم چه نبودم هرچی بودم خداسریع تقاصشو گذاشت تو‌کاسم ولی مشکل میدونی کجا بود؟اینجابود اونایی که هرکاری باهام کردن هنوزم دارن عشقو حال میکنن. بخاطر اینه مثل یه تیکه سنگم اره من اینم یه تیکه سنگ بی احساس   کاربر ⬅️‌ @saramaman ➡️هستم☹️ترکوندنم🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیوونه اس آیا که همچین کاری بکنه؟

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
دیوونه اس آیا که همچین کاری بکنه؟

نه عزیزم دیوانگی نیست

بخاطر اینه که بدونی مثلا تو اون حالت اگر باشی به چ شکلی دیده میشی

مخصوصا اون برنامه ای که عکست رو روی صورت بازیگران میذاری بسیار جذابه و هی دوست داری تصویرت رو امتحان کنی

من اون تاپیکو باور نکردم ولی واقعا یه عده دوست دارم در هر شرایطی از همجنس خودمون دفاع کنن حتی اگه اون طرف اشتباه کرده باشه حالا اگه میگفت تو گوشی شوهرم عکس ل خت دیدم همه شوهرشو پاره میکردین دیگه کسی هم نمیگفت اشتباهی دیدی یا برنامه درست کرده😐

میشه اگه امضامو خوندی یه آیت الکرسی برای حل مشکلم بخونی یا حتی فقط یه صلوات 🥺💔  بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب که روز گار بسی فتنه زیر سر دارد بخوان دعای فرج را و نا امید مباش بهشت پاک اجابت هزار در دارد اللهم عجل لولیک الفرج ❤️