2777
2789
عنوان

شما بودین چیکار میکردین

75 بازدید | 13 پست

تازه اومدیم سر خونه زندگی ،شوهرم وضع مالیش خوب نیس رفته خرید اجیل اینا میگم نداری اینا چیه خریدی من خودم کلی خرید لازمم ،کفش ،لباس .وومیگه مهمون میاد زشته منم میگم نداری چرا خودتو نشون با خرید اضافی ،لباس اینا واجب تره برام ن اجیل ،اعصابم رو خورد کرده .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار درستی کرده،باید از مهمون خوب پذیرایی بشه نشانه شخصیت صاحبخانس... من نمیدونم این چ اخلاق بدیه که ...

واقعا شما بودین ناراحت نمیشدین کفش ولباس برا عید نداشتین اما خرج اجیل اینا میکرد 

اح مشکلم اینه من چیزی نخریدم حتی یه جوراب ،نمیفهمه 

امسال که گذشته عزیزم. میدونم میفهم. این مردا هرکاردلشون میخاد میکنن. منم هیچی نخریدم دیروزم دعواکردیم گذاشتم تابعدعید برم. کلی خرید کنم. حیفه ملاحظه این مردارو بکنی

برام یه صلوات می فرستی🌹😍
من نه چون برام شان مهمون واجب ترع

همین مهمون فردا سر وضعم ببینه بیرون نمیگه این چه وضعیه خودش اولین نفر مسخره لباس و..اینو میکنه  .خودمم عاشق مهمونم ولی چراغی که به خانه رواس به مسجد حرامه