2777
2789
عنوان

خانما لطفا بیاین خیلی نگرانم

162 بازدید | 21 پست

سلام دوستان من فروردین ماه زایمانمه و سزارین دومم هست،دکترم تو آخرین ویزیت شماره تلفنمو نوشت و گفت روز عمل رو تعیین کردیم بهت زنگ میزنیم تا الان زنگ نزده دیشب تو واتساپ پیام دادم دید ولی جواب نداد،حالا من چیکار کنم؟مطبم که تعطیله برم حضوری بپرسم زایمانمم اوایل فروردینه دارم از استری میمیرم ای خدا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا برنامه هاش زیاده ، اصلا نگران نباش استرس نداشته باش یه زنگ بزن به خودش تلفنی حرف بزنی خیالت راحت میشه🌸🎀

مامان سیمین🙃#خدا💚  علمدار ها همه زیبان🌟 ، ولی بی دست زیباتر💫  درخواست دوستی❌= گزارش✔

استرس برات خوب نیس،زنگ بزن ،جواب هم نداد خونسردیتو حفظ کن فوقش دردت میگیره سریع اورژانسی میری اتاق عمل،آرامش مهمتراز هرچیزیه

میشه برا مادر شدنم صلوات بفرستی بانو  ؟نگاه خدا سایه بون زندگیت  
استرس برات خوب نیس،زنگ بزن ،جواب هم نداد خونسردیتو حفظ کن فوقش دردت میگیره سریع اورژانسی میری اتاق ع ...

آخه نه ماه وقت گذاشتم ک روز عمل خودش باشه بی وجدانیه ک اینجوری کنه حالم بده همش منتظر زنگم 

من دکترم شمارشو بهم داد که هروقت نیاز داشتم بهش زنگ بزنم.ولی یه بار قبل شماره دادن حالم بد شد،نمیدونستم چکار کنم.نصف شب بود،شمارشو نداشتم.رفتم بیمارستانه که قرار بود عملم کنه.پرستار بخش زایمان شمارشو گرفت.باهش صحبت کردم