2789
عنوان

خانمای با تجربه...با دو س پسرم دو هفته اس قهریم واسه عید تبریک بگم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 43 پست
چجوری بنویسم ک عاشقانه باشه میشه راهنماییم کنی

ببین خودتو گول نزن اگر واقعا علاقه داشت بهت یکبار از اون تماسا و مسیج هارو جواب میداد ،تبریک عیدم که بگی مثل اونای دیگه اس ، درکل انگار از خداش بوده بگی کات

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین خودتو گول نزن اگر واقعا علاقه داشت بهت یکبار از اون تماسا و مسیج هارو جواب میداد ،تبریک عیدم که ...

جدی ؟؟

من چرا انقدر ساده و احمقم😣😫😭😫خسته ام ازین زندگی

چی بگم ک عاشقانه باشه😣

حالا زیادم عاشقانه ش نکن،یه وقت محل نمیذاره معمولی بده ببینیم  جواب میده ،این همه مدت انگار یکمم از خداش بوده پیام نده

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
وای چطور دوهقته تحنل کردید ما قهر میکردیم همش موس موس نیکردیم الکی میگفتیم عه اشتباها دستم خورد زنگ ...

بخدا من تحمل نداشتم و ندارم😭 سه رور بعدش پیام دادم زنگ زدم جواب نداد

مستقیم گفتم منظوری نداشتم خودمو میخواستم لوس کنم و....بازم جواب نداد

نه مگه عقلتو از دست دادی الان مسیج هم بدی جواب نمیده  مگه رابطه به همین کشککی وار باید تموم ب ...

منم همینک بهش گفتم 

گفتم یعنی رابطه ما انقدر الکی بود سر ی حرف تو دوهفته اس قهری گفتم من فقط میخواستم رابطمون گرمتر شه میخولستم خودمو لوس کنم

هیچی نگفت جواب نداد

منم همینک بهش گفتم  گفتم یعنی رابطه ما انقدر الکی بود سر ی حرف تو دوهفته اس قهری گفتم من فقط م ...

سرش جای دیگه گرمه 

من جای شما بودم شماره و اسم و عکس و پیامعا و.....رو هم از گوشیم پاک میکردم

🌈🖤⛵
پسرا ذاتشون خیلی کثیفه اکثرا اینطورن ، خواهشا تو اشتباهای مارو تکرار نکن 

من سنمم کم نیست 25 سالمه ولی کلا تو این مسائل زیادی ساده ووخنگم

توروخدا راهنمایییم کن الان دقیقا چیکار کنم؟

اون اشتباهاتی ک میگی چیه