2777
2789
عنوان

سلام خانم های خوزستانی لطفا کمک

265 بازدید | 41 پست

عزیزان میشه بفرمایین جاده بازه اخه من چندساله نیومدم خانواده ام اونجان نتونستم برم پیششون برای رفت و برگشت. گیرنمیدن

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏
آله اکبر

نه باور کن الان 3ساله نرفتم همش استرس دارم خواهشا باب تفریح نمیخوام برم

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آله اکبر

لا اله الا الله 😐😐😐

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم
نه باور کن الان 3ساله نرفتم همش استرس دارم خواهشا باب تفریح نمیخوام برم

کرونا که اینا را حالیش نیست

خدای نکرده بری بیمار بشی یا بیمارشون کنی خیلی بدتر از ندیدنشونه

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری
لا اله الا الله 😐😐😐

من ۳ روز قبل رفتم خونه خواهرم

نگو همسایه بیشعورش غذا براش آورده بعد بهش گفته من از یه کرونایی نگاه داری میکنم و این غذاهایی که می آوردم غذای اضافه یه کرونایی بوده

تازه خواهرم میگفت ازمایش دادم و میگفت الکی یه خواهر دیگم ترسیده نیومده خونمون و به منم دیر گفت قضیه مشکوک بودنش رو و انتظار داشت خونش بمونم و غذا هم بخورم

من یه ساله نرفتم روستا پیش خونوادم و تازه میخواستم برم روستامون و تو این دوسال خیلی من و مادرم همدیگه رو ندیدیم

چند ماه هیچ جا نرفتم و الان اینجوری قربانی ارتباط و رفت و آمد با این اشنامون شدم 

و باید قرنطینه بشم،

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم
کرونا که اینا را حالیش نیست خدای نکرده بری بیمار بشی یا بیمارشون کنی خیلی بدتر از ندیدنشونه

نمیدونم بخدا بدجور دودلم 

نمیدونم بخدا بدجور دودلم 

چندماه دیگه صبر کن

هرچند انگار واسه بعضی شهرا کلا مسیرو بستن و با جریمه هم بیخیال نمیشن

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری
من ۳ روز قبل رفتم خونه خواهرم نگو همسایه بیشعورش غذا براش آورده بعد بهش گفته من از یه کرونایی نگا ...

ای وای حوب شما بدجور بداوردی ببخشید ولی عجب همسایه بی انصافی

من ۳ روز قبل رفتم خونه خواهرم نگو همسایه بیشعورش غذا براش آورده بعد بهش گفته من از یه کرونایی نگا ...

منم دوس داشتن برم

خوزستان هم نیستمولی تازگی ها کرونا وحشتناک وارد روستانون شده و یه خونواده از شعر کرونا رو بردن و پدرشون فوت کرد و مادرشون هم کرنا گرفتن مراسم هم گ رفتن که باز از شهر برا مراسم رفتن

بعدش شنیدم چتد تای دیگه کرونا گرفتن

کلا خیلی ها کرونا رو جدی نمیگیرن

پلاک ماشین غیر خوزستان نمیتونی وارد بشی ۱ تومن جریمه میشی

پلاک 24ماله خوزستانه بیشتر استرسم برا برگشته که اجازه بدن

چندماه دیگه صبر کن هرچند انگار واسه بعضی شهرا کلا مسیرو بستن و با جریمه هم بیخیال نمیشن

اخه شمال که بدتر زرد اعلام کردن و مسیر وبازه

پلاک 24ماله خوزستانه بیشتر استرسم برا برگشته که اجازه بدن

میتونی وارد بشی ولی نمیتونی خارج بشی جریمه میشی

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
میتونی وارد بشی ولی نمیتونی خارج بشی جریمه میشی

نمیشه برا برگشت قولنامه خونه رابیاریم