2777
2789

بچه داراشم دو سالش دیشب گفت چطوری ؟؟؟؟ منم گفتم بزار یادش برم بگم جون دل بعدازش پرسیدم یاد بگیر بگه جون دل 

بعد اون ادامه داد گفت بلقلالی سر کیفی عدیز 

من هنگ کردمممممم اون بقیه اشو یاد من داد 

چجوری ب حاجتت رسیدی بهم بگو لطفا 🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفته باید شوهرم بدی دارم پیر میشم 😂😂8سالشه

ی بار بهم گفتن تو چه مسلمانی هستی ک صیغه رو قبول نداری؟!باید بگم من بی مذهبم ،مشکل داری ریپلای نکن،نمیخواد منو نصیحت کنی ک بیا و مذهب دار شو 😏تو مذهبتو بگیرو گناه نکن،ی بار گفتن اسلام بدون مذهب کشکه،مگه زمان پبامبر مذهب بود ک منم مذهب داشته باشم! ؟من که غیبت نمیکنم ،روزمو میگیرم،تهمت نمیزنم،دروغ نمیگم،نمازم سرجاشه،روزمم همینطور ،من مسلمانیم کشکه 😐تنها چیزی ک مذهب ب من یادداد این بود ک مذهب تفرقه انگیزه 😐هرجا میرسن میگن اسلام نابود کننده انسانیته،ن عزیز این مذهبه ک نابود کننده اس،فقط بخاطر مذهب فحاشی میکنن،تهمت میزنن ،حاضرم بی مذهب بمیرم اما شبیه شماها نباشم،شدیداااابا صیغه مخالفم و معتقدم عین زناست و کلاه شرعیه،اگه مشکلی با امضام داری .و عین عقده ای ها گزارش بزنی ک اخر حیوانیتی 😏

دختر خواهرم ۶سالشه‌میگه خاله تو چرا انقدر ارایش میکنی اگه میخوای با کسی رل بزنی رشمارشو بده خودم مخشو برات میزنم

عکس دل جیگر سیاه میزنن رو پاکت سیگار که به خیال خودشون مارو ترک بدن مشتی ما اگه دل جیگرمون نسوخته بود سمت سیگار نمیرفتیم😊

کلاهمشون اعجوبه این واسه خودشون 

ولی من چندروزپیش رفتم آرایشگاه .دخترآرایشگره ازموقعی که ازخواب بیدارشدتاموقع رفتنم دائم توی نت وتل واینستاوواتساپ بود 

دائم پست میذاشت و...

اصلاازکاراش داشتم شاخ درمیاوردم 

این بچه هابزرگ بشن چی میشن 😑

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
من با صدای نی نی گونه به پسر فسقلی دوستم گفتم اوخی تو چقد نازی مو فلفلی با یه نگاه عاقل اندر سفیه گ ...

راست گفته بچه 😁

به پرمیگن جنتلمن 

به دخترمیگن ناز

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
😂😂وای خدا  تازه ببین ۴۰۰ایا چی میشن خدا رحم کنه

منم اگه خدا بخواد نی نیم ۱۴۰۰ میترسم هرچی بهش بگم بگه مامان از من یه قرن عقبی نمیخواد به من بگی 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🥴

دختر خالم پنج سالشه گف من حامله ام بچم پسره گفتم عشقم اخع ت ک شوهر نداری گف مگ باید شوهر داشته باشم دوس پسر ک دارم

بخدا تادوروز دهنم مثه نهنگ  بازبود

حالا من ۱۷سالع اسم دوس پسر جلو ننم بیارم جرم میده😑🤣🤣