از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بمیرم برات منم دلم گرفته دارم میمیرم ازقلب درد خداازباعث وبانیش نگذره ولی میگم این روزام میگذره خدای منم بزرگه
آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند..... آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید)
آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند..... آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید)
مامانم دل نازکه چون باهاش بد رفتلر میکنم گریم میگیره اخلاقم تنده همرو میرنجونه
عیبی نداره گلم اونم مادره درکت میکنه مطمینم توام مشکلاتی داری بارروانی رو دوشته که اینجوری میکنی وگرنه توبه این خوبی هیچ وقت دلت نمیومد مادرتو برنجونی روخودت رواعصابت بیشترکارکن گلم کمتر غصه بخور عزیزدلم