2777
2789
عنوان

گپ تایم😌💜✌

| مشاهده متن کامل بحث + 29827 بازدید | 7350 پست
تنوع

درکت نکردم کههههه😂😂

ببین این چطوره میخوام تاپیک بزنم😕😕

چقدر شما باکلاسید اخه😏😏😏

هزار بار گفتم بازم میگممممم چرا تخیلاتتون رو به عنوان واقعیت به ما قالب میکنین؟؟؟درسته خیلی ها اومدن کلی سرمون شیره مالیدن ولی اون حیوون محترم نیستیم که😒😒😒😒بعد کسی هم چیزی میگه خانم بفرمایید بیرون باور نداری😕😕😕اخه خوشگلم ما که بریم بیرون که هست بشینه به چرندیات گوش بده؟؟؟جایگاه و احترام و شخصیت و شعورتون رو اینطوری میبرید زیر سوال😊😊😊خلاصه کههههههه اگر دفعه دیگه از این مزخرفات دیدم بدون شک گزارش میزنم 😂😂😂

درکت نکردم کههههه😂😂 ببین این چطوره میخوام تاپیک بزنم😕😕 چقدر شما باکلاسید اخه😏 ...

خوبه فرزندم 

فقط با قالب رو با غ بنويسي   اين طوري -------> هزار بار گفتم بازم میگممممم چرا تخیلاتتون رو به عنوان واقعیت به ما غالب میکنین؟؟؟

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.   بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) ه😐  تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چقدر بازدید😂😂😂

مبینا.خر# کیف میشود

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.   بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) ه😐  تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

این چه هشتگی بود😒😒😒

هشتک_خوبی_بود#  

منم از اون هشتگا بزنم برات😒😒

نیکا خر است# نیکا.حسود.بخیل# نیکا.نفس.کیه؟# نیکا.کتک.لازمیا.# نیکا_دوجت_دالم#   دالم خودم 😌😌😌

ببین خودت خواستیا نیکاالاغه# 😏😏😏

من ننتم احتراممو نگه دار 

بچه 

نیکااااا😐😳😳😳😳😳😳😳

هان