2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا ۲۱روز قرنطینه بودم .بعدش دیگه به کسی انتقال ندادم تا ۱۴روز از طریق تنفس و تا ۲۱روز از طریق دس ...

نه بابا  ازطریق دستشویی انتقال پیدا نمی کنه،،،،،،خانواده عمه من همه شون که جمعیتشون هم زیاده توی پاگشائی همه شدید گرفتند،،،،،،خانواده مستاجر عمه من که دستشویی و راهرو ودر و....ایناشون مشترکه نگرفته بودند  بااینکه خودشون هم می گفتند اصلا اهل ضدعفونی والکل هم نیستند فقط ماسک می زدند

نه بابا  ازطریق دستشویی انتقال پیدا نمی کنه،،،،،،خانواده عمه من همه شون که جمعیتشون هم زیاده تو ...

به من گفتن احتمال داره که از این طریق انتقال پیدا کنه منم برای احتیاط بیشتر یه هفته بیشتر قرنطینه شدم.احتیاط شرط عقله

تو میدونی، من چیزی نگم بهتره...