2777
2789
عنوان

اگه بقیه خیلی دوستون دارن بیاین خواهشا💜

| مشاهده متن کامل بحث + 100 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا چی پشت سرت بگن؟ مگه تو پشت سرشون حرفی میزنی ک فکر میکنی بقیه هم این کارو میکنن؟ 

نه نه اصلا 

میترسم بعد بگن فلانی چه لوده بود همینطوری اومد تو جمع صمیمی ما 

شایدم هرگز نگنا 

من اصلا انقدر ساکتم که همه فکر میکنن افسردم 

وقتی وارد جمع میشی با صدای بلند و ی لبخند کوچیک سلام کن برای اینکه به حرفت توجه کنن صبر کن حرف بقیه ...

بخدا بارها اینکارو کردم 

جواب سلاممو نمیدن اصلا 

😔😔😔

انقدر به مهره ی مار و اینجور چیزا فکر کردم تا حالا 

چرا بقیه جذب من نمیشن اخه

نه نه اصلا  میترسم بعد بگن فلانی چه لوده بود همینطوری اومد تو جمع صمیمی ما  شایدم هرگز ن ...

عزیزم اینجوری فکر نکن به شخصه من آدمایی که خیلی صمیمی هستن و تو جمع رشته کلام دستشونه خیلی دوست دارم اصلا همچین فکری نمیکنم که لوده هستن

بجا و با صدای بلند با لبخند و صمیمیت صحبت کن

عزیزم اینجوری فکر نکن به شخصه من آدمایی که خیلی صمیمی هستن و تو جمع رشته کلام دستشونه خیلی دوست دارم ...

وای واقعااا؟؟؟ 

ممنونم ازینکه این رو گفتی❤️

ازین ب بعد پس حتما اینکارو میکنم ❤️❤️🌷

وای واقعااا؟؟؟  ممنونم ازینکه این رو گفتی❤️ ازین ب بعد پس حتما اینکارو میکنم ❤️❤️🌷

عزیزدلم ❤️

نمیدونم میتونم منظورمو برسونم یا نه ولی مطمئن باش بقیه اینقدر مشغله دارن که تغییر رفتار تو رو اصلا یادشون نمیمونه

تغییر رفتارت فقط خودتو خوشحال میکنه

مثل وقتی که میری عروسی آیا تو یادت میمونه که فلانی چ لباسی پوشیده بود؟ یا فلانی چ مدل کفشی داشت؟ یا فلان شخصی ک کنارت نشسته بود درمورد چی صحبت می‌کرد؟ 

مطمئنن بعداز چند روز فراموش میکنی پس نمیخواد نگران افکار اطرافیان باشی جانا