emo_ely مدیر استارتر عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 510 عنوان تو رو خدا اگه حس ششمی هست بیاد منو از این جهنم نجات بده 127 بازدید | 27 پست با شوهرم مشکل دارم راضی ب طلاق نمیشه همش بحث و دعوا بخدا از یه ادم شاد و سرحال تبدیل شدم ب یه ادم عصبی و پرخاشگریه حس ششمی هست بهم بگه اخر ازدواجم چی میشه جدا میشم یا مشکلم حل میشه تو این بلاتکلیفی دارم اب مبشم پست ترین انسان کسی است که راز دوران دوستی را به وقت کدورت فاش سازد. 1399/12/28 | 19:18 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهار۸۱ عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 11588 حس شیش اومدی منم لایک کن بپرسم😔 🖤🖤👋🏻 آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
emo_ely مدیر استارتر عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 510 طلاق رو ساده نگیر بعد از طلاق نابود میشی خب چیکار کنم بهتر از بلاتکلیفیه کهخدل نکنه سرت بیاد خیلی اذیت میشم پست ترین انسان کسی است که راز دوران دوستی را به وقت کدورت فاش سازد.
emo_ely مدیر استارتر عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 510 طلاق رو ساده نگیر بعد از طلاق نابود میشی خب چیکار کنم بهتر از بلاتکلیفیه کهخدل نکنه سرت بیاد خیلی اذیت میشم پست ترین انسان کسی است که راز دوران دوستی را به وقت کدورت فاش سازد.
emo_ely مدیر استارتر عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 510 حالا حس ششمی اومد همه دنبال لایکن😢😢 پست ترین انسان کسی است که راز دوران دوستی را به وقت کدورت فاش سازد.
alllllehe عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 125 خب چیکار کنم بهتر از بلاتکلیفیه که خدل نکنه سرت بیاد خیلی اذیت میشم ولت کرده شوهرت
maarallll عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 224 اگه شوهرت ادم سالمیه و اهل کارو زندگی هست. ب جدایی فک نکن برید مشاوره سعی کنید مشکلو حل کنید عزیزم .از خودت شروع کن از کجا معلوم خودت مقصر نباشی
emo_ely مدیر استارتر عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 510 ولت کرده شوهرت ی جوراییپنج ساله عقدم عروسی نمیگیره پست ترین انسان کسی است که راز دوران دوستی را به وقت کدورت فاش سازد.
emo_ely مدیر استارتر عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 510 اگه شوهرت ادم سالمیه و اهل کارو زندگی هست. ب جدایی فک نکن برید مشاوره سعی کنید مشکلو حل کنید عزیزم . ... مشاوره قبول نمیکنه خودشم میدونه مقصره پست ترین انسان کسی است که راز دوران دوستی را به وقت کدورت فاش سازد.
alllllehe عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 125 ی جورایی پنج ساله عقدم عروسی نمیگیره عروسی میخای چکار برو سر زندگیت
emo_ely مدیر استارتر عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 510 عروسی میخای چکار برو سر زندگیت بخدا بهش میگم ن عروسی میخام نه خرید جهیزیه هم کامله اصلن خیال نداره زندگی تشکیل بده پست ترین انسان کسی است که راز دوران دوستی را به وقت کدورت فاش سازد.
maarallll عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 224 مشاوره قبول نمیکنه خودشم میدونه مقصره چی بگم عزیزدلم ان شاءالله هرچی خیر برات پیش بیاد