2777
2789
عنوان

اثر داروی ضد تشنج

724 بازدید | 9 پست

سلام مامانای عزیز  من دخترم تشنج کرده و لوبل مصرف میکنه سه ماهشه همه حرکاتش خوبه بینایی شنوایی تکون دادن دست و پا  و همه واکنشاش اما وقتی باهاش حرف میزنیم انگار حال نداره واکنش نشون بده گوش میده متوجه میشم چشماش کرد میشه کاهی پیس پیس میکنم میخنده اما بیشنثتر خوابالودهر

یعنی دارو اینجوری بدی تفاوتش کرده؟؟؟

خیلی نگرانم نجربتونو بگین لطفا

با دکترش صحبت کنه 

ولی بله بخاطر داروهاش هست

اوست خدای ناممکن ها و تو بر ممکن گریه میکنی؟💚 السلام علیک یا ابا عبدالله 💚السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا💚یه روز وقتی معجزه خدا رو دیدم میام تاپیک میزنم منم به حاجتم رسیدم 😭🥺دلداده یک دلبر❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره عزیزم داروی تشنج بچرو کلا بیحال و شل میکنه. حتی گردن گرفتنشون و راه رفتنشونم تاثیر داره حالت لخت ...

ملاجش بازه دور سرش الان ۳۶ و نیم 

جواب ام ار ای و آزمایشاتش همه سالم بود فکر کنم یکم کمبود اکسیژن داشت بخاطر اونه

میکروسفالی نیست یه ماه بستری بود و وزنشم زیاد بالا نرفت 

الان یک ماهو نیمه تازه یکم رشد کرده

ولی گردنش شله و یکمم بی حال و بی خیاله خیلی نگرانم

انشالله که چیزی نیست اما ۶ ماهگی دوباره ام ار ای میگیرن ببینن تشنج چقدر رو تکاملش تاثیر داره.ایا باعث تاخیرش شدده یا نه  سی تی اسکنم میگیرن واسه ملاجش. گردن نگرفتنش اگه تا ۲ ماه دیگه تغییری نکنه خطر داره اما الان هنوز فرصت داره. عزیزم تشنج اگه دیر فهمیده باشی نینی گلت ممکنه یکم اسیب ببینه در غیر این صورت هیچی نیس. موقع زایمان گیر کرد؟

انشالله که چیزی نیست اما ۶ ماهگی دوباره ام ار ای میگیرن ببینن تشنج چقدر رو تکاملش تاثیر داره.ایا باع ...

خودم زود فهمیدم ولی اول تو نوار معلوم نبود. اما دومین بار دکتر گفت یه چیزای مشکوکه هست اما انگار زیاد شدید نبود

توکلی به خداست ببینم چی میشه