2777
2789
عنوان

بچه ها تولد شوهرمه اما...

235 بازدید | 21 پست

اومدیم شهرستان شوهرم اینا بعد تولد شوهرم تو فروردینه و روزش با تولد قمری خواهرشوهرم یکی شده درصورتیکه تولد اصلیش ی روز دیگست ولی همش میگه تولدمون یکی شده ک براش کیک و کادو بگیریم خودش شوهز و دوتا بچه داره 

حالا منم دلم میخواست شوهرمو سوپرایز کنم ولی با این شرایط نمیدونم بگم ولش کن هرکار خودشون کردن بعدا رفتیم خونمون براش تولد میگیرم و کرونارو بهونه کنم یا اینکه ی روز جلوتر تم مردونه و کیک مردونه سفارش بدم جداگونه 

اگه ادم خوبی بود(خواهرشوهرم)مشکلی نداشتم ولی وقتی همه یکبار تولد دارن دیگه شمسی قمری کردنش زرنگ بازیه

به روی خودت نیار یه کیک بخر روش بزرگ بنویس همسر عزیزم تولدت مبارک ببینم باز زرنگ بازی میکنه

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا قمریشم مگه میگیرن؟خواهرشوهرت گفته؟نگیر براش فقط برا شوهرت کادو کیک بگیر

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^
اگه اونه ک میگه بیا شمعو باهم فوت کنیم بس ک بچه و خسیسه

عیب نداره همینکه ببینه تم رو سفید سیاه سیبیل گرفتی اسمشم رو کیک نیست خودشو جمع میکنه

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است