2777
2789
عنوان

کنایه به بچه توسط اطرافیان

138 بازدید | 16 پست

خسته شدم دیگه یسری عقده ای به تمام معنا و حسود اطرافیان هستن بچه چند ماهمو  مسخره میکنن بهش میخندن به خیال خودشون شوخیه یا مثلا دارن ابراز محبت میکنن لپ بچمو محکم میکشن خسته شدم ازینکه باید شاهد اینطور چیزا باشم هر چقدر هم بخوام دفاع کنم باز از یجا دیگه ی عقده ایه دیگه شروع میکنه نمیتونی حرف بزنی میگن مگه چی گفتم شوخیه یجوری در میرن خدا از اینجور ادما نگذره که عقدشون سر بچه خالی میکنن 

خیلی ناراحتم راهنمایی کنید در این باره 

دلیلی ندارد به تو فکر کنم ، تو ناخودآگاه در ذهن منـی...❤                                                                                                                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی نکرده بچت مشکلی داره مگه که کسی کنایه بزنه؟

نه خداروشکر بچه دسته گلم انقدر خوشگله اکثرا از سر حسادته به دلایلی مطمنم حسون که میگم نمیدونم چ کنم

نه خداروشکر بچه دسته گلم انقدر خوشگله اکثرا از سر حسادته به دلایلی مطمنم حسون که میگم نمیدونم چ کنم

خداروشکر. بد بین نباش. جواب حرفاشونو با شوخی بده. حرف باد هواست. ولی نذار اذیتش کنن

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉
مثلا چی میگن؟

بچست دیگه بچگی میکنه کلا به هر رفتار بچگونش میخندن مصخره میکنن

عزیزم شما زیادی حساسی فک کنم وگرنه شما ک داری میگی بچت خوشکله ماشالله و سالم،پ کنایه چیه دیگه؟این ک لُپش رو میکشن از بس خوشکله و نازه دیگه😄بعدم خب کارای بچه کوچولوها خنده داره دیگه و واسش ذوق میکنن بقیه!چرا همه چیو بد تعبیر میکنی شما عزیزم

اگه حرفی زدم ک باعث شد ناراحت بشین حتما" بفرمایین ک ازتون عذرخواهی کنم...🌸حالِ دلتووووون خوش❤
عزیزم شما زیادی حساسی فک کنم وگرنه شما ک داری میگی بچت خوشکله ماشالله و سالم،پ کنایه چیه دیگه؟این ک ...

عزیزم میدونم چ میگی اتفاقا ادم حساسی نیستم به وضوح کااامل معلومه داره مسخره میکنه وقتی تعریف میکنیم ازش هی ایراد میگیره میگه نبابا فلانه فلانه مثلا یبار گفتم بچم باهوشه خداروشکر طرف گفتم با لحن مسخرش نبابا باهوش بود فلان چیزی نمیکرد دهنش اووو خیلی چیزای دیگه پلاستیک گزاشتن سرش دور از جون پسرم دور از جونش خودشون خرن براش شعر خر من بار داره میخوندن طرف میخندید😔😔

@مایکلا @رز_96  

راهنمایی کنید احترام بچه رو باید از همون اول بگیری تا وقتی بزرگ بشه هم کسی نتونه توهین کنه بهش

عزیزم میدونم چ میگی اتفاقا ادم حساسی نیستم به وضوح کااامل معلومه داره مسخره میکنه وقتی تعریف میکنیم ...

اهااااااا پس از عمد میخوان آزارت بدن و برای آزار دادنت بچه ت رو وسیله قرار دادن

اگه حرفی زدم ک باعث شد ناراحت بشین حتما" بفرمایین ک ازتون عذرخواهی کنم...🌸حالِ دلتووووون خوش❤
عزیزم میدونم چ میگی اتفاقا ادم حساسی نیستم به وضوح کااامل معلومه داره مسخره میکنه وقتی تعریف میکنیم ...

عزیزم چرا اجازه میدی همچین رفتاری باهاش داشته باشن؟؟؟تو باید همون موقع بچه تو ورمیداشتی و از اون جمع میرفتی و ناراحتیتو بروز میدادی.من جات باشم رفت و آمدمو خیلی کم میکنم باهاشون