2777
2789

سلام، من پوستم جوش و کک و مک و هیچی نداره. فقط گاهی منافذ پوستم نمایان میشه. چه مارکی خوبه؟تا 200 تومن و ریمل حجم دهنده هم اگه ممکنه معرفی کنید تا 100 تومن

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پوست خوبه حیفه کرمپودر بزنی خراب میشه پوستت ک . ضدافتاب رنگی یا bbکرم ccکرم بگیر 

ریمل مارک ریمل لاندن و بیو خوبن مدلاش زیاده تو میثم عطر ببین مدلاشو

‏چیز پیش‌پا افتاده‌ای ما را تسلا می‌دهد زیرا چیز پیش‌پا‌ افتاده‌ای ما را آزار می‌دهد
پوست خوبه حیفه کرمپودر بزنی خراب میشه پوستت ک . ضدافتاب رنگی یا bbکرم ccکرم بگیر  ریمل مارک ...

گاهی واسه مراسمی جایی برم لازم میشه اما در کل واسه بیرون رفتن فقط یه ضد آفتاب میزنم. ممنون از راهنماییت 💐

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
گاهی واسه مراسمی جایی برم لازم میشه اما در کل واسه بیرون رفتن فقط یه ضد آفتاب میزنم. ممنون از راهنما ...

سوپر استی میبلین اگه پوستت چربه 

هلثی میکس بورژوا اگه خشکه 

‏چیز پیش‌پا افتاده‌ای ما را تسلا می‌دهد زیرا چیز پیش‌پا‌ افتاده‌ای ما را آزار می‌دهد
یعنی پنکک بخرم بهتره ؟! من فک میکردم کرم بگیرم خوبه 😐

به پوست من که گاهی منافذم بازه، کرم پودر بیشتر می شینه. از پنکک خیلی خوشم نمیاد فقط واسه خشک کردن جاهایی که چربی داره استفاده میکنم اونم گاهی 

به نظرتون کرم پودر این لی خوبه؟

در این دنیا همه چیز دست خود آدم است حتی عشق، حتی جنون، حتی ترس .. آدمیزاد می تواند اگر بخواهد کوه ها را جا به جا کند می تواند آب ها را بخشکاند می تواند چرخ و فلک را به هم بریزد آدمیزاد حکایتی است می تواند همه جور حکایتی باشد حکایت شیرین حکایت تلخ حکایت زشت ... و حکایت پهلوانی ...