من امسال سال اولیه که عقد کردم و چون راهمون دوره شوهرم منو آورده خونه خودشون و بخاطر همین قضیه هم کش مکش های زیاده داریم.. الانم که درجریانین چیزی به عید نمونده ولی برام هیچی نخریدن. به شوهرم میگم میگه اینا مسائل زنونس به من ربطی نداره ولی خب منم دل دارم مادرشوهرم سه تا لباس برا خودش خریده برا دخترش لباس خریده و همینطور پدرشوهرم ولی انگار نه انگار باید برا من چیزی بخرن یا عیدی بیارن.. خیلی ناراحتم... مامانم میگه تو جلو چشمشون بودی بی ارزش شدی باید چیکار کنم
عزیزم وظیفه همسرت منم خونواده همسرم اقدامی برام نمیکردن من گفتم رسم داریم بابد بریم خرید عید شما هم خودت به مادرش عنوان کن رسم داریم عید شما برام خرید کنید گاهی اوقات باید ی چیزایی رو به زبون آورد وگرنه سو استفاده میشه
خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋. وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خودم میلم نبود و نیس که خونشون باشم.... همون اولم به بهانه ی اینکه کمک دستشون باشم و براشون وقتی سر باغن ناهار درست کنم مخ مامانمو زدنو بردنم(باغ پسته دارن و این موضوع برمیگرده به فصل پسته ها
عزیزم ینی چی زنونس اصن منکه با عیدی و چله ای اینا مخالفم اما منو شوهرم حداقل خرید و خودمون کردیم ائن برا من لباس و مانتو شلوار خرید منم از بابام پول گرفتم براش خرید کردم خودتون دو تا جمعش کنید دیگه خرید لباس وظیفه شوهرت هم خدا رو میخاد هم خرما
توجه کنید ... همه یآدما جنبهی رابطهی جدی رو ندارن بعضی ها باید همیشه هول و دم دستی بمونن 🙂
آخرشم شوهرم لباس خرید برام ☹️ ولی در اصل یسری چیزای دیگه باید خانواده شوهرم میخریدن و برا عیدی میاو ...
فدا سرت من که میگم هر کار میکنن ان شاء الله همون مدل برا دختراشون انجام بدن هر اذیتی میکنن دختراشون پس بدن هر کمی میزارن دختراشون پس بدن
خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋. وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...