2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم بی فکرن

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 30 پست

نمیدونم رسم شما چیه وای برای ما که تا دختر عقده خریداشو پدرش انجام میده

برای عیدی فقط طلا میارن نه لباس و کفش و ....

البته وقتی عقد خیلی طولانی نباشه اگه طولانی بشه رو نمیدونم حقیقتش

🌷

عزیزم وظیفه همسرت منم خونواده همسرم اقدامی برام نمیکردن من گفتم رسم داریم بابد بریم خرید عید شما هم خودت به مادرش عنوان کن رسم داریم عید شما برام خرید کنید گاهی اوقات باید ی چیزایی رو به زبون آورد وگرنه سو استفاده میشه 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برگرد پیش مامانت اینا ... هر چی بمونی بدتر میشه . بی قربت میکنن ... هر چی دور تر ، عزیزتر

خیلی دلم میخواد برم ولی شوهرم نمیزاره به هر دری که فکرشو بکنی زدم 

تا بهشم میگم باید برم قهر میکنه که تو از من سیر شدی و فلان و هرجا من باشم توهم باید باشی

عزیزم وظیفه همسرت منم خونواده همسرم اقدامی برام نمیکردن من گفتم رسم داریم بابد بریم خرید عید شما هم ...

آخرشم شوهرم لباس خرید برام ☹️

ولی در اصل یسری چیزای دیگه باید خانواده شوهرم میخریدن و برا عیدی میاوردن که نهایتا دست خالی اومدن 

اشتباهت اینه ک اومدی خونشون هنوز تو عقدی

خودم میلم نبود و نیس که خونشون باشم.... همون اولم به بهانه ی اینکه کمک دستشون باشم و براشون وقتی سر باغن ناهار درست کنم مخ مامانمو زدنو بردنم‌(باغ پسته دارن و این موضوع برمیگرده به فصل پسته ها

وقتی پا میشی میری خونه پدر شوهر اونم راه دوررر  تنهایی معلومه ارزشت کم میشه. چ معنی داره آدم ...

عزیزم باور کن به میل خودم نرفتم الانم که هر ترفندی میزنم نمیشه... پدر شوهرمم مدام میگه عروس گرفتم که کنارم باشه

عزیزم ینی چی زنونس اصن منکه با عیدی و چله ای اینا مخالفم اما منو شوهرم حداقل خرید و خودمون کردیم ائن برا من لباس و مانتو شلوار خرید منم از بابام پول گرفتم براش خرید کردم خودتون دو تا جمعش کنید دیگه خرید لباس وظیفه شوهرت هم خدا رو میخاد هم خرما

توجه کنید ... همه یآدما جنبه‌ی رابطه‌ی جدی رو ندارن بعضی ها باید همیشه هول و دم دستی بمونن 🙂
آخرشم شوهرم لباس خرید برام ☹️ ولی در اصل یسری چیزای دیگه باید خانواده شوهرم میخریدن و برا عیدی میاو ...

فدا سرت من که میگم هر کار میکنن ان شاء الله همون مدل برا دختراشون انجام بدن هر اذیتی میکنن دختراشون پس بدن هر کمی میزارن دختراشون پس بدن 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
فدا سرت من که میگم هر کار میکنن ان شاء الله همون مدل برا دختراشون انجام بدن هر اذیتی میکنن دختراشون ...

منم گاهی همینو میگم هرچی خوبی و بدی میکنن سر دخترشون بیاد