2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم ، خوبی ؟ 

دیدم تو اون تاپیک ، در مورد سالم خوری گفتی ، میشه منو راهنمایی کنی لطفا ، البته سرخ کن ندارم و با گریل سولاردوم هم بلد نیستم کار کنم ، ولی در کل میشه بگی از صبح تا شب چه چیزا میخورین که تکراری نباشه و دلتون رو نزنه ؟

سلام عزیزم ، خوبی ؟  دیدم تو اون تاپیک ، در مورد سالم خوری گفتی ، میشه منو راهنمایی کنی لطفا ، ...

سلام خیلی ممنونم بله حتما ❤️

از صبحانه بگم بهتره ک نون سنگگ مصرف کنید، مربا ما کلا نمیخوریم اما مثلا دلمون چیزای شیرین بخواد ارده شیره، خامه عسل و... بهتره ک تخم مرغ بخوری یدونه اینطوری احساس سیری زیادی داره 

برای ناهار اگه خورش باشه ک کلا با روغن کم میپزیم، برنج رو اکثرا با بلغور میپزیم هم ویتامین هاش زیاده و هم فیبر زیادی داره، غذا هایی مثل خوراک لوبیا چیتی یا لوبیا سفید، خوراک مرغ با مرغ و هویج و سیب زمینی (جدا جدا سرخ نمی‌کنیم اصلاا. همه رو خورد میکنیم یکم روغن میریزیم داخل قابلمه بعد مواد غذایی رو با ادویه ها گ روغن یکم تفت میدیم و میزاریم ک بپزه) 

با غذا سبزیجات خیلییی خوبه، حتما نباید همه چی باشه ی بار گوجه و خیار با نمک و ابلیمو ی بار کلم با خیار و ابلیمو کلا سخت نکن هرچی ک بود رو استفاده کن 

ما خانوادگی ب اش و سوپ و حلیم و... علاقه داریم، شما ببین خانوادت چی رو ترجیح میدن همون رو رژیمی کن مثلا کتلت رو با روغن کم و حرارت نسبتا زیاد سرخ کن سریع بعد بزار داخل اب و رب و گوجه تا جا بیوفته، کیک هوس کردی کیک با خرما و شیره بپز، مثلا من با شیر و موز و عسل و خرما(حالا هرکدوم ک بود تو خونه) با یکم ثلعب بستنی درست میکنم... 

اما نمیشه ی شبه زندگی رو عوض کرد ادم زده میشه، قدم ب قدم برید جلو مثلا اول روغن رو کم کنید و... 

سلام خیلی ممنونم بله حتما ❤️ از صبحانه بگم بهتره ک نون سنگگ مصرف کنید، مربا ما کلا نمیخوریم اما مثل ...

مرسیییی عزیزدلم ، خیلی خیلی لطف کردی     

قبلا رژیم میگرفتم ، همه چی رعایت میکردم ، رژیم که ول میشه ، از اونور بوم میفتم ، الانم اضافه وزن دارم ، پسوریازیس هم دارم ، باید سالم خوری کنم ، ولی اراده ام یاری نمیکنه