2777
2789
وای یکی منو بگیرههه آب هم میخورم جاق میشم😂😂😂

حالا فک کن یه روز یه هفته روزی ۳ تا ساندویچ کنار وعده اصلی میخوردم رفتم دیدم کم کردم تازه😂😂

من یک ام اسی هستم و قراره مثل همه بخندم ، حرف بزنم ، به خاطر بسپرم ، بد‌و‌‌‌‌‌م بدوم..🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لباسای بچگانه به تنت قشنگ نمیشن؟ 

آخه بچه های الانم ماشالله درشتن

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

صفر همه لباسا گشاده وتوتنم زشته😐

صفر نه احتمالا 36باشی...اشکال نداره اگه واقعا تنت لباس نیست بده خیاط بدوزه یا از بیرون میگیری بده تنگ کنه..... بعضی جاها لباسای آدمای سایز خیلی بزرگ دارن مخصوص. اما تا حالا ندیدم لباس لاغرارو... من خودم  20سالگیم 4بودم قد 165 الان 57کیلوام 27سالمه دوس دارم 63باشم... من یه بار رفتم دکتر اونموقع بهم دارو داد نمیدونم چی بود در عرض چند ماه 10کبلو اضافه کردم تو هم برو 

ساندویچ واسه کبد ضرر داره

بابا چاق نمیشم 😭 سیب زمینی هرچی بگی خوردم اثر نداره واقعا

من یک ام اسی هستم و قراره مثل همه بخندم ، حرف بزنم ، به خاطر بسپرم ، بد‌و‌‌‌‌‌م بدوم..🕊