2777
2789
عنوان

کمک میخوام خواهش میکنم خانمااا

1200 بازدید | 93 پست

سلام م̷ـــِْن یک هفته است زایمان کردم زایمان طبیعی به امپول بیحسی حساسیت داشتم وبلافاصله پوستم ورم

کرد وبخیه هام شد پر ورم از دیروز بخیه هام نصفشون باز شدن چون ورمم بیشتر شده ولی یک ساعت پیش از بخیه ایی که نزدیکه واژنمه یعنی از واژن نخه گاز استریل اومده بیرون اندازه یک بند انگشت وحشت کردم خیلی میترسم چ خاکی توسرم بریزم خاستم بکشمش بیرون خییییییلی دردم اومد خیییلی انگار داخل گیر کرده بود یعنی داخل رحمم گاز استریل جا گذاشتن???

خانما ازتون خواهش میکنم جواب بدین کسی همچین چیزی دیده علائم موندن گاز استریل تورحم چیه دارم میمیرم از استرس 

یه مادر 21ساله یه پسمل خوشکل ودخمل ناز دارم برای سلامتیشون میشه صلوات بفرستی دوستم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای عزیزم چه بد من تجربه زایمان طبیعی ندارم ولی صبح حتما برو دکتر

میترسم فردا دکترخصوصی نباشه اخه پنجشنس ٱڅڑ ساله حتما میرم ولی بخدا دارم سکته میکنم میترسم دست وپام دارن میلرزن نمیدونم قراره چ بلایی سرم بیاد 

یه مادر 21ساله یه پسمل خوشکل ودخمل ناز دارم برای سلامتیشون میشه صلوات بفرستی دوستم ...
برا زنداداش من جا گذاشته بودن برو دکتر

بعدش چیکار کرد ??چطور براش دراوردن توروخدا میشه توضیح بدی

میترسم فردا دکترخصوصی نباشه اخه پنجشنس ٱڅڑ ساله حتما میرم ولی بخدا دارم سکته میکنم میترسم دست وپام د ...

باشه عزیزم هر چی باشه حتماًاااا برو پشت گوش نندازیا

انشالله که چیز جدی وبدی نیست گلم استرس نداشته باش

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
بعدش چیکار کرد ??چطور براش دراوردن توروخدا میشه توضیح بدی

رفت دکتر زنان ۴۰ روز تو بدنش بوده و عفونت کرده بود اونم میترسیده از آخر از درد زیاد رفت دکتر دیدن گاز جا مونده

خدایا فقط تو رو دارم هوامو داشته باش .  
خوب شما طبیعی بودی تو رحم‌ک نیس تو واژنه نترس احتمالا فقط نخه، فردا برو دکترت نشون‌بده 

خدااز دهنت بشنوه کاش فقط نخ باشه با دوتا بچه کوچیک تنها چیکارکنم کجا برم ٱڅڑ سال هم هست درد هم دارم بخدا اشکم بند نمیاد م̷ـــِْن میترسم وتحمل درد ندارم الانم دارم از درد واسترس تلف میشم کقتی خواستم نخ بکشم از داخل دردم اوند انگار داخل گیر کرده به چیزی یعنی اجتمالش هست پیچیده رو بخیه های داخلیم

رفت دکتر زنان ۴۰ روز تو بدنش بوده و عفونت کرده بود اونم میترسیده از آخر از درد زیاد رفت دکتر دیدن گا ...

وای خدای من چطور درش اوردن عمل هم میخواد یا بامعاینه دست میکشنش بیرون م̷ـــِْن دارم میمیرم استرس م̷ـــِْن فقط نخ خالی رونتونستم بکشم چون حس کردم داخل گیر کرده وقتی میکشمش انگار دارم باچاقو میکشم روپوستم 😭

باشه عزیزم هر چی باشه حتماًاااا برو پشت گوش نندازیا انشالله که چیز جدی وبدی نیست گلم استرس نداشته ب ...

انشالله اجی قربونت مرسی بابت دعاهات