2777
2789
عنوان

بوشهری دیگه نبود، آهای بوشهریای خوب و جیگر و مهربون جم شین

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 24 پست
عزیزم تاپیکتو دیدم اینی که گذاشتی مغازش هست ولی این پیجش نیست امشب اتفاقا پیج اصلیش به عنوان کلاهبرد ...

الان همین پیج ی کانالم زده تو تلگرام کارای خیلی خوشگلشو با قیمت پایین گذاشته نوشته آف خورده تا فردا شب گفته مهلت دارین سفارش بدین

احتمالا اینم حوقشونه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم  کسی  را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس  دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟  فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔
پس تلگرامشم همین کلاهبردارست دیگه ...چطور نمیگیرن اینارو  اصلشو چجور پیدا کنیم؟

نمیدونم که😐😐😐

شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم  کسی  را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس  دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟  فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

mezonyalda_1

مطمعنی این پیج اصلیشه؟ 

پس تلگرامشم همین کلاهبردارست دیگه ...چطور نمیگیرن اینارو  اصلشو چجور پیدا کنیم؟

بالا پیجو اصلیشو داد حالا برم ببینم چه خبره

یعنی ممکنه تلگرامشم همینطور باشه اخه کاراش خیلی شیکه بعد قیمتا پایین ،از ابانم کانال فعالیت داره

کانال تلگرامش اینه mezonyaldabu

من خودم ازش حضوری خرید کردم ازش راضیم

از این دَم و بازدَم بی ثمر....🥀💔

کانال تلگرامش اینه mezonyaldabu من خودم ازش حضوری خرید کردم ازش راضیم

ممنون عزیزم قیمتاش چطوره؟

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
قیمتاش نسبت به کیفیت کاراش واقعا خوبه من تا حالا چیزی نخریدم که پشیمون بشم

😍😘😘

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
کانال تلگرامش اینه mezonyaldabu من خودم ازش حضوری خرید کردم ازش راضیم

وااای مرسی عزیزم

کمک خیلی بزرگی بهمون کردی🙏🙏🙏❤️❤️❤️💋💋💋

میخواستیم از اون کانال کلاهبردارش سفارش بدیم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️