2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چنده قیمتش من هرکرمی میزنم پوستموخشک وپوسته پوسته نشون میده

دقیقا پوست منم اینجوری بود ولی دوسه استفاده میکنم خوبه خداروشکر،من خیلی وقته گرفتم 70

عمر دشمنانمان دراز باد...باشد که اوج موفقیتمان را نظاره گر باشند!!!
چه شماره ای میزنید من پوستم سفیده به نظرت ۱ بخرم؟

چون پوستتون سفید هست اگه شماره 1 رو بزنید روشن تر می شید خواستی بگیری شماره دو بگیر که نه روشن هست نه تیره

عمر دشمنانمان دراز باد...باشد که اوج موفقیتمان را نظاره گر باشند!!!

معمولا فیکن چون تحریمیم و اونایی هم که اصل هستن بالای ۸۰۰ تومنه

لطفا خودتون رو همیشه تو موقعیت خوب قرار بدید که مجبور نشین عذرخواهی کنین یا معذب شین و.......❤💋جان لایتناهی همیشه سرموقع میرسه قربونش برم.جایی که ایمان نباشه ترس میاد پس همیشه ایمانتوقوی نگه دار

من شیشه ایشو استفاده میکنم عالیه مخصوصا واسه پوستای چرب قیمتشم ۱۰۰وخورده ای البته فیکش

دختری از جنس غم اما ظاهری شاد :)                     خدایا زمینت دیگر بوی انسانیت نمیدهد یک تکه آسمان کلنگی چند؟                                                               تیکر تولدمه🙃