2777
2789

من يك برادر دارم ٢١سالشه مجرده و خيلي پولداره! اما اخلاق خونگيش گنده! اصلن تو كاراي خونه كمك نميكنه! رو ميكنه به بابام ميگه من چيپس ميخوام برام درست كن! غذا دير بشه از رستوران غذا ميخواد صبر نميكنه! خيلي بي احترامي به مامانم و مامانم همش چشم ميپوشي ميكنه! خواهر كوچكم همش تحت نظر داره! همش خواهراي متاهلم با شوهراشون مسخره ميكنه! دوست دخترم نداره! جذابه و نميخواد ازدواج هم بكنه ولي از دخترايي چشم سبز خوشش مياد و ميگه فقط با يك چشم سبز ازدواج ميكنم! جلو بقيه مردم يه فرشتست و خيلي اجتماعي شديدا! همه دوسش دارن! ميشه يه حرفي درمورد شخصيتش بگيد يا يه حرفي چون ميدم بخونه! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب حس میکنم با عرض معذرت خیلی تازه به دوران رسیده ست و ظرفیت نداره.

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ

خوب بچست باید بزرگ شه شخصیتش پخته بشه این ادم ذاتا با این شخصیت اصلا خودشم بخواد نمیتونه ازدواج کنه بعدشم تو این سن چیکار کرده پولدار شده مگه اینکه پدرتون کمکش کرده باشه اگه پدرتون کمک کرده پس باید به شما هم کمک کنه دیگه

رفتاراش که طبیعیه داداش منم همین سنه همینطوره اخلاقش. اما پول نداره. 

شغل داداشت با این سن کمش چیه ک پولدارا

😁تیکر تولد سه سالگیه دختر گلم😁                                                                                                  من خوشبختم.            اَللّهُمَ صَلِ الله مُحَمَدْ وَآلِ مُحَمد  اینم برای اینکه به خواسته هامون برسیم💖

ببخشید ها ولی باید بیشتر رو شعورشون کار کنن

خدا اگ کسیو به ی جایی میرسونه بخاطر امتحانشه یجور نشه ک بخاطر جایگاهش تو اون دنیا رو سیاه بشه 

ادم هرچقدر به موقعیت بالا هم برسه احترام پدر و مادر واجبه به برکت وجود پدر و مادر و دعاهای اوناس ک به اینجا رسیده اگ مطمن باش دلشون بشکنه خدایی نکرده بد میبینه ها

مجنون‌حسین راچہ هراس‌از‌سخن‌خلق‌؟!چون‌خالق‌این‌خلق،گرفتار‌حسین‌ است♥️