2777
2789
دروغه دروغه، یه درصد فکر کن کمپانی های داروسازی و دکترهااجازه بدن نونشون ٱجر بشه . محاله،. برا همین ...

این گروه هایی که معرفی کردند رایگانه من دیدم نتیجه گرفتن ولی امتحان نکردم تاحالا بیشتر میترسم عوارض داشته باشه🙁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=181721433]بردار [/QUٱنها  در شرایط نامساعدآب و هوا بازی را مشکل انجام دادن جذاب و گیرا ؟ کی مستقل و خود مختاره؟ مخالفت برای سفر با قطار ؟ضد حال، دقت کنید حله ،مشکل در بی دقتی است.و بی نظمی خانه ای کنار دریا برای ایده یکی سنگ میندازه جلو پات

[QUOTE=181721433]بردار [/QUٱنها  در شرایط نامساعدآب و هوا بازی را مشکل انجام دادن جذاب و گیرا ؟ ...

مستقل و خودمختار نیستم 

ولی مخالف سفر با قطار هستم 

یکم هم ضدحال و بی دقت 

پیج پوستیم👈 @poosti_test  اگر تجربه ای در زمینه مراقبتهای پوستی داری دایرکت بده 💜

آشنا نمیاد؟  پس چرتو پرته ، بسیارممنون، سرم گرمشدیم، این عکس پروفایل شما اسمش رو میگفتیم کوروچی، منو زهرا دوقلو های آتش بودیم ولی بجای  وصل ،من دورشدم و عشقمون باطل شد، کوروچی جونم میگفت ،دلم تنگ شده براش، وای دیگه تموم شدم ،،زهرا شوهر کنه؟ ایشالا خوشبخت بشه، منو بگو قل دادم خوب زندگی کنم، فعلا که گند زدم. من گندم ، گند زده بودم ، میزدم، و خاهم زد، برا؟همین جدا شدیم بعد نه سال . ما شعله مشترک داشت روحامون، باشه ممنون که بروز دادم ، بکسی چه اصلا، بی خابم، کوروچی رو بگیرید کوروچی بخت بخته