2777
2789
عنوان

حالم بده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 27 پست
متاسفانه همش رو موقع خوردن ساندویچ خوردم🥲

نوش جونت 😍🤤🤤🤤

هنگامی که دری به روی انسان بسته می‌شود، بلافاصله در دیگری باز میشود... اما انقدر به در بسته خیره می‌شویم که در باز شده را نمی‌بینیم🔐
نصفشو میدادی بمن اینجوری نمیشدی

پیشم نبودی منم بزور خوردم کلا کم خوراکم و چون اینبار یهو اینقدر خوردم اینجوری شدم

کاربری دست دونفر                                                                  دلایل اصلی ، هرگز گفته نمی شوند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باز میخای یه چیز بخوری روش که😅😅

😂😂از بس که گیج شدم

کاربری دست دونفر                                                                  دلایل اصلی ، هرگز گفته نمی شوند
آب نبات داغ برای جلوگیری از دل درد 

مرسی🤍

عجب  به خودت رحم کن✋

😂😂😂خیلی وقت بود اینجوری نخورده بودم

نوش جان  پس بی زحمت برو‌دشویی یه زحمتی بکش  ببین چی میشه🤔🤔🤔

وای خدا نکشتت 😅 

هنگامی که دری به روی انسان بسته می‌شود، بلافاصله در دیگری باز میشود... اما انقدر به در بسته خیره می‌شویم که در باز شده را نمی‌بینیم🔐
نوش جان  پس بی زحمت برو‌دشویی یه زحمتی بکش  ببین چی میشه🤔🤔🤔

اینکارو انجام دادم😅😅اما هنوزم😐به غلط کردن افتادم

هیچی پس  همگی دسامونو میبریم بالا  با هم دیگه میخونیم دعا😄😄😄

قربان شما😂😂🤍🤍