2777
2789

امروز موهامو مش کردم خوب نشد .از داخل موهای خودم ک مشکی هس مش دراوردم ولی بهم نمیاد .شوهرمم خوشش نیومد .حالا میشه دوباره کل موهام ی رنگ بزارم خوب میشه بنظرتون؟

خداجونم فقط تورو دارم خودت هوامو داشته باش...

آره خوب میشه بزار 

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ی رنگم بزن 

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^
 نمیدونم چ رنگی بزارم

نسکافه ای شماره ۶ بگیر با مشهات خیلی قشنگ میشه

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

۸ طبیعی با ۸ طلایی ترکیب کنی هم قشنگ میشه

این رو موی طبیعی و بدون دکلره قشنگ میشه آیا چه رنگی در میاد حدودا؟

تقریبا قهوه ای متوسط در میاد بستگی به مو داره چقدر تیره باشه اگه مو طبیعی روشن باشه قهوه ای روشن خوشگل در میاد

تقریبا قهوه ای متوسط در میاد بستگی به مو داره چقدر تیره باشه اگه مو طبیعی روشن باشه قهوه ای روشن خوش ...

خودم میخوام رنگ کنم تو خونه رنگ قبلی موهام پایین موهام مونده هنوز رنگش خودم رنگ کنم دورنگ نمیشه تیره و روشن بشه منظورمه؟

از تجربه پروازت با آنان که میخزند چیزی نگو.  
عزیزم چقد ب این تاپیک نیاز داشتم منم نوبت مش داشتم روی موی مشکی خودم.مش دودی نقره ای پشیمون شدم نوبت ...

مش دودیه تقریبا ولی خیلی پر دراوردیم .رنگشم بهم نمیاد .اولین باره موهامو مش کردم 

خداجونم فقط تورو دارم خودت هوامو داشته باش...