2777
2789

اول قشنگ موهاتونو شونه کنید که گره نداشته باشه.

بعد از وسط سرتون از جلو فرق باز کنید تااااا عقب کاملا موهاتون دو دسته بشه.

این دو دسته رو زیر چونه تون محکم با کش کوچیک ببندید.دو دسته موهاتونو مث طناب به هم بپیچونید.

دقیقا زیر نقطه ای که می خواین از اونجا کوتاه بشه، یه کش کوچیک دیگه ببندین که تکون نخوره.

حالا می مونه یه قیچی زدن😊

به این ترتیب ۵۰ تومن موند تو جیبتون برا یه نوک گیری ساده🤪

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹

اینو یادت رف ک با قیچی مخصوص مو اینکارو انجام بدن وگرنه موها پودر میشه و به مرور موخوره میگیره 😍❤️

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینو یادت رف ک با قیچی مخصوص مو اینکارو انجام بدن وگرنه موها پودر میشه و به مرور موخوره میگیره 😍❤️

دیگه من وسعم در همین حد رسید🤣😃🤣

مرسی عزیزم

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^
اقا من نفهمیدم ازاونجای که میگه زیرچونه کش ببند یعنی هر دسته جدا کش ببندم بعد بهم پیچ بدم

نه عزیزم دو دسته رو از دو طرف سرت بیار زیر چونت همه رو با هم کش ببند

بعد دوباره از زیر کش همون دو دسته جدا میشن مشخصه،دور هم تابشون بده بپیچون

چه خوب شده آفرین.کاش از مراحلشم عکس میگرفتی من دقیق متوجه نشدم    

ببین اول از همه یه فرق وسط صاف از جلوی پیشونیت باز کن تا پشت سرت کامل موهات دو دسته بشه

این دو دسته رو از کنار لُپای قشنگت بیار‌ زیر چونت. به هم برسن‌. همه موهاتو باهم یه کش ببند فیکس شن

دوباره از زیر همون کشی‌که بستی دوتا دوسته جدا مشخصن 

هی دور هم پیچشون بده، مثل طناب میشه

تا جایی که میخوای کوتاه کنی

دقیقا زیر همونو دوباره یه کش‌کوچیک دیگه ببند که تکون نخوره و قیچی کن سریع