2777
2789

سلام دوستان تاپیک قبلی‌م گفتم ک شوهرم خسیس بشدت معتاده ولی اعتراف نمیکنه مامایی هست و حرف فقط حرف مادر و خانوادشه و نظر من پشیزی هم براش مهم نیست چند بار روم دست بلند کرد جلو خانوادش...میخوام جدا شم فعلا تو تمکین و نفقه و این چیزا هستیم دعا کنید ک زود ازش خلاص شم بچه هم ندارم

فقططط خیلیی حس ی مرد خالیه تو زندگیم من تا قبل از شوهرم هیچچ ارتباطی با جنس مخالف نداشتم و تا الان هم ندارم...فک کنم بهش وابسته شدم ولی الان بشدت ازش متنفرم ولی باز ی چی ته دلم تنگ اون روزاست اون منو خیلی تحقیر کرد بچه ها نمیخوام برگردم چون خرییت محزه ولی این احساسه این حس نیاز ب ی مرد واقعی ن ی مذکر خیلی احساس میکنم میخوام بگم باش بخندم بحرفم درودل کنم اخه چرا من اینجوری بشم ...منی ک همه وجودم رو گذاشتم پاش جوری ک اون نباشه ساعتها لب ب غذا نمیزارم منتظرش میمونم خاک تو سرم هزار بار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگ زندگی همینه یکی قدرتو میدونه یکی هم ک میزاره جزو وظایف😑

کاربر اقام🙏اللهم عجل لولیک الفرج ....خدایا ظهور اقامون امام زمان رو برسان🙏واسه سلامتی اقا امام زمان ی صوات .....😍    بـاور کـــــنآنکــــــس کہ وعــــدههمیـــشہ مــانـــدن را مـیدهـد!!رفتنـے تر استــ....دل نـــبـــند....😔‌‌‌‎‌‌‌🎸   یادبگیر هیچوقت دلتو ب هیچے‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ خوش نکنی دنیا زودی داشته هارو از ادم میگیره😔‌ کاش اینجا بودی!همین کنارِ خودم ...و من یادم می ‌رفت ؛که خسته‌ام ...خرابم ...ویرانم .......😔

سلام نمیتونم بگم ناراحت نباش ! چون قبلش با کسی توی رابطه نبودی این حس وابستگی ایجاد شده ! ببین تنها راهش اینکه ذهن تو منحرف کنی ! تا اینجا پیش اومدی ! به این فکر نکن که اخرش چی میشه عزیزم چون اخری وجود نداره زندگی یه مسیره یک مقصد نیست تا اینجا اشتباه اومدی فدای سرت ! از اینجا به بعد درست شو از اینجا به بعدش مهمه اصلا زندگی تو از اینجا شروع میشه انگار داری متولد میشی روحیه تو نباز و قوی باش  و سعی کن انسان خوبی باشی ایشالله که بهترینا برات رقم بخوره ناراحت نباش 

طبیعیه بنظرم.بعداز طلاقم تا مدتها احساس بدی داری اما کم کم ازش رها میشی. انشالله شخصی بیاد تو زندگیت ک قدرتو بدونه.ادم فقط یکبار زندگی میکنه پس خوب زندگی کن.و اینم بگم مراقب باش بخاطر این حس کمبود مرد تو زندگیت تصمیم غلطی نگیری و مجدد شکست نخوری.

حداقل ۲سال واسه خودت زندگی کن.الان خیلیا در کمین زن مطلقه هستن و با دروغاشون میکشن تو رخت خواب.خیلی خیلی مراقب باش.انشالله موفق باشی

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر