2777
2789
عنوان

یعنی من سرطان دارم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 44 پست
فک کنم انقدر میترسم شما تجربشو داشتی؟

آره داشتم تیغ ماهی پاره کرده بودمری مو زخم بود کلا یه مدت همین شکل درد داشتم بعدش دارو خوردم اوکی شد

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 
بفرمایید

هیچوقت توی بدنت دنبال درد نگرد هیچوقت اسم سرطانو نیار بدن حساسه میفهمه من دختر عموی شوهرم سرطان غدد لنفاوی داشت انقد اسمشو اوردم و تو بدن خودم دنبالش گشتم ک الان مبتلا ب سرطانم لطفا حتی شوخیشم قشنگ نیست اگ خدای نکرده مریضم باشی روزی س بار بگو من خوبم من حالم خیلی خوبه چون تک تک سلولای بدن فرمانشو ب مغز میدن

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا هرکس هرچی میشه اسمشو میزاره سرطان سرطان مگه الکیه آخه😐

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 
هیچوقت توی بدنت دنبال درد نگرد هیچوقت اسم سرطانو نیار بدن حساسه میفهمه من دختر عموی شوهرم سرطان غدد ...

موافقم.

چن وقت پیش تو سایت در مورد شوره ابرو  تایپک زدن.

گفتم چه بد

بعد همش بهش فک میکردم.

الان دو  روز ابروم میخاره پوست سفید.

فقط امیدوارم بخاطر قاب باشه که گذاشتم