2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداکمکت میکنه انشالله عزیزم اگ پسره اسمشو بزار ابلفضل نیت کن منم باامپول فشار بود گلم ساعت ۷ صبح رفت ...

اسنش امیر علی،من اگه ساعت 1 بعدظهر برم بنظرت چقد طول میکشه

اول آزمایش ان تی میری تا جنین بررسی بشه بستگی داره گلم. من خودم 2 رفتم بستری شدم فردا صبح اونم با سزارین بچه ام دنیا اومد چون بچه زیاد پایین نبود ولی چند نفر ک با هم تو ان تی بودیم زایمان کرده بودن

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖
امپول فشار فک کردی چطوریه مثل سرنگ میزنن تو سرم کم کم وارد بدنت میشه یهو دردت ک. نمیگیره روند طبیعی ...

جدی؟ تا 10 سانت باز شه خیلی طول میکشه؟؟ بعد بعدش تو بیمارستان نگه میدارن ادمو یا میزارن بریم خونه

بستگی ب خودت و بدنت و بچه و رحم داره گلم من ۱۷ سالمه عزیزم توکل کن به خدا و ائمه صبح صبحانه بخور برو طولش نده وسایلات از الان بزار ماشین برو حموم کن خیلی خوبه تسبیح ببند به دستت من اینطور شبی رفتم حموم موهام اتو کردم لاک زدم جات خالی الانم دخترم ۲ ماهشه خداروشکر فقط جیغ نزن بگو یا علی یا فاطمه زهرا

اول آزمایش ان تی میری تا جنین بررسی بشه بستگی داره گلم. من خودم 2 رفتم بستری شدم فردا صبح اونم با سز ...

اره صبح یه سونو دارم واااایی اگه بچه پایین نیاد باید سز شم؟؟ سز دوس ندارم