2777
2789

پول برداره شماهم ببینیدهیچی نگید روزبعدش با شوهرش بگه حتمادختره احتیاج داشته برداشته... چکارمیکنیدرابطه اتونو باهاش؟؟ من قبلش به شوهرمم گفتم دیدم برداشنه گفت عیبی نداره رودروکردم زنه گفت من برنداشتموبتوام تهمت نزدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاحالااینجوریشوندیدم😑

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖
یکماه نگه داشتم حتی خودم دیدم برش داشت گفته بوده من احتیاج داشتم

چه بدجنس

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖

میدونی مهربون همیشه آرزوم برای مجردا اینکه همسری نصیبشون بشه که مهربون و روبه پول دار و یتیم و بدون هیچ خواهر و برادری باشه تا این حد

هر دعا یا ذکری چیزی خواستین در خدمتم😊
تهمت زدن وهیچ جوره باهاش کنارنمیام وقتی ب این راحتی تهمت میزنه ازکجامعلوم فرداچیزای بدتری نسبت نده؟

خ کم محلی میکنم ارزششونو ازدست دادن بعد پدرشوهرمم ازعشق بازیاش میگفت بااینکه زن داشته اصن  کلا ازچشمم افنادن

چه بدجنس

بهش پول میدادم وایتکس بخر میگفته به پدرشوهرم پول نمیده من میخرم... بخدا گیرداده بودن به ترب به شوهرم میگفتم میگفت چاپخونه نزدم که خودم میخریدم براشون😑

خ کم محلی میکنم ارزششونو ازدست دادن بعد پدرشوهرمم ازعشق بازیاش میگفت بااینکه زن داشته اصن  کلا ...

چه درب وداغونن البته ببخشیدولی خیلی کارشون بده.درحدهمون چن وقت ی باربروسعی کن مراقب باشی حرف وحدیث برات درنیارن

مراببربه جایی که " شراب " نمیبرد💕