2777
2789
عنوان

حالم از خودم بهم خورده

184 بازدید | 14 پست

صورتم پر از جوش و جوش های سرسیاهه بینیم هم داره بغل صورتم رو پیشونیم یه جاهایی هم لکه های قهوه‌ای رو پیشونیم کلی هم بهش میرسم باز همون ۱۵ سالمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐برو پاكسازي پوست چن جلسه جوشاي سر سياهت ميره يا از ماسك لايه بردار استفاده كن واسه جوشاي چركيم قرص ميترونيدازول كه گفتم يه مدت استفاده كني خوب ميشه شكلات و تنقلاتم تا ميتوني نخور

چقده

بستگی به سالن و مواد مصرفی 

حدودی ۲۰۰_۳۰۰  

سالی ۴‌با هم کافیه که انجامش بدی 

ابتدای هر فصل 

بهتر از حال بهم خوردن از خودته و اه و ناله کردن 

" homo homini lupus " انسان گرگ است برای انسان .

یه صابون ساده هم ک بزنی کم کم جوشات رو خشک میکنه . پوستت روشنتر و تمیز میکنه . فقط بعدش ی مقدار مرطوب کننده بزن ک خشک نشه

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
تا دلت بخاد زدم

عزیزم ناراحت نباش طبیعیه منم اینجور بودم 

الان تموم شده انقد خوب شده پوستم 

توهم یکی دو سال دیگه تحمل کنی کم کم جوش و لک و اینا همه میره

مردم گناه را نمی بینند ، مگر آنکه زنی مرتکب آن شود.....!

من اونموقع که جوش فراوون میزدم بخدا راس میگم همش هرجا میرفتم میگفتم جوشام به صورتم میاد و میشینه ببین چه آدمی بودم ای خدا😁 اطرافیانم دیگه کی بودن که میگفتن آره خیلی با جدیت میگفتن خوشبحالم🤣🤣🤣🤣🤣

🤍 perfect paradise 🤍