2777
2789

سلام دوستای گلم 😍😍

خانوما همگی برین تو سایت ثبت نام شرکت نفیس و خوتونو ثبت نام کنین 

واسه کد معرف و کد بالاسری هم این کد رو بزنین 

HPH20210311112939 کد بالاسری و معرف

من یه مدت پیش خودم میخواستم عضوش بشم خرید کنم و کار کنم نمایندهاش میگفتن باید همین الان دو میلیون خرید بزنی و ماهی ایقد فروش داشته باشی روزی چنبار بهم زنگ میزدن و پشیمونم کردن ولی بعدش پیش دوستم ثبت نام کردم و هر موقعه دلم میخواست خرید میزنم و هر موقعه دلم میخاد میفروشم بدون اینکه کسی بهم زنگ بزنه یا مجبورم کنه الان برای خودم کار میکنمو ماهی تقریبا 1800000رو دیگه دارم الانم من این کد رو در اختیارتون میزارم خودتون راحت برین ثبت نام کنین و کسب در امد کنین 

کد معرف HPH20210311112939

کد بالاسری HPH20210311112939

اینم شمارمه اگه کسی ثبت زد بیاد تا راهنمایش کنم 

09037039374 

✖ forget who forgets you ✖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

Oh! 

چ لطف بزرگی میکنی😁😅

موفق باشی

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
چه جالب  منم تو‌فکر وارد شدم تو این شرکتم

میتونین همین الان خودتو ثبت نام کنین عزیزم برین تو گوگل بزنین ثبت نام در شرکت نفیس و اطلاعاتتون رو وارد کنین و ثبتتون رو بزنین کد معرف رو هم که اون بالا نوشتم

خانوم شما بابت ثبت نامش هزارتومنم نمیخواد بدی یعنی چی پولتو بالا بکشن

همسایه ما همچین کاری کرد اولش میگن بیا وسیله بگیر بعدم میگن حتما باید بفروشیش کلا یه جورایی کلاهبرداریه حالا دیگه خود دانی❤موفق باشی

اندازه نگه دار که اندازه نکوست❤هم لایق دشمن است و هم لایق دوست
همسایه ما همچین کاری کرد اولش میگن بیا وسیله بگیر بعدم میگن حتما باید بفروشیش کلا یه جورایی کلاهبردا ...

نه عزیزم من اصلا کسی مجبورم نمیکنه واسه خرید و فروش کسی هم بهم زنگ نمیزنه کسی که مجبور میکنه واسه سود خودشه