2777
2789

یه مسئله ای هست 

که بین دخترا عجیبو غریب تخریب کنندس 

بین پسرام هست ولی خب کمتره 

طبیعیه چون پسر ها خیلی از مسائلو باز گو نمیکنن . 

دخترا وقتی یه رفیق دارن یا چن تا رفیق 

و باهم میرن بیرون میشینن راجب این مسئله صحبت میکنن 

دوس پسرم فلانه به درد نمیخوره یا دوس پسرم عالیه و خیلی دوسش دارم .

از من میشنوید راجب این مسائل حتی با نزدیک ترین رفیقتون صحبت نکنین حتی اگر بهش اطمینان دارید چون نابودگره 

خیلی جاها دوستت به تو حسودی میکنه و یچیزایی میگه رابططون خراب شه

یا میری با دوستت دردو دل میکنی و ایرادای دوس پسرتو میگی‌و بازم ممکنه حسودی کنه و بهت یچیزایی بگه که از دوس پسرت سرد شی در حالی که اون پسره خوبیه

ممکنه دوستت بخواد صاحب دوس پسرت بشه و اگرم نشد حداقل بخواد جفتتونو تنها کنه و خودشو آدم خوب معرفی کنه 

خیلی مواظب باشید 

چون یه دردو دل ساده یه عمر میتونه براتون غم بوجود بیاره 

خدا به آدم ها عقل داده که خودشون مسائلو بسنجن و اگر مشکلی بود حل کنن 

تنها کسایی که بهت خیانت نمیکنن اعضای خانوادتن با مشاور 

سخته_ولی_# قبول.کن#  

تیکر تولدمه🙄🎂کارما میگه : بعضی وقتا باید تو زندگی رنج بکشی؛ نه به خاطر اینکه آدم بدی بودی بلکه به خاطر اینکه درک نکردی کجا باید دست از خوب بودن برداری!!😇😄❤️

اره بیاین توسایت بگین منم شب براهمسرم تعریف کنم اونم برادوستاش دوستاشم برا خانومهاشون .بعد اونا براماماناشون ماماناشونم براهمسایه ها همسایه ها برا ابحیاشون ابحیابرا دختراشون دخترابرا دوستاشون بعدم برسه به گوش خودتون😁

اغااااا منظورم از بنگ(بنگ بنگ تفنگه) اهل دلا اشتباه نگیرید😁 یاشایدم بگیرید🤭🍀🍀🍀🍀🍃🍃🍃

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خدادوشکر ما از این دوستا نداشتیم و نداریم

خدا رو شکر😍

رفاقتتون پایدار❤️😘

تیکر تولدمه🙄🎂کارما میگه : بعضی وقتا باید تو زندگی رنج بکشی؛ نه به خاطر اینکه آدم بدی بودی بلکه به خاطر اینکه درک نکردی کجا باید دست از خوب بودن برداری!!😇😄❤️
به نظر من حتی به خانواده هم نباید گفت  😂😂😉

کاملا درسته😄

بعدا با دمپایی نیفتن دنبالمون🤣👍🏻😆

نباید بگی یا خیلی سختت بود با یه هویت مجازی به ادم مجازی بگی

آفرین این چیزی هست که من بعداز تجربه های تلخ چندین ساله 

ترجیح دادم در مجازی با یه ناشناس دردودل کنم هرچند اوناهم بعضیاشون نیمه راهن ولی خیلی خوبه 

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین