2777
2789
عنوان

کاش میشد یا شوهر کنم یا بمیرم😭

740 بازدید | 64 پست

الان دارم با گریه تایپ میکنم😭

پریشب بابام کلی کتکم زد مامانمم اومد جلوش وایساد بابام میگفت تو دیگه بچه من نیستی...

امشب یه کلام به مامانم گفتم شال نمیگیری برام وایساد کلی سر صدا کردن میگفت باید میزاشتم بابات بکشتت بعد میگفت میدمت به یه پیرمردی از دستت خلاص میشم 

منم همینو میخوام، دوست دارم حتی با یه پیرمردی ازدواج کنم برم که برم😭😭

کاش جرعت خودکشی رو داشتم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج بخاطر فرار از کتک پدر آخرش میشه کتک از شوهر

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....

خب عزیزم بابات سرچی کتک‌ت زد

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...
نه متوسط هستیم

علت کتک دیشبت چ بود؟؟؟

عزیزم شاید نداشته باشید مراعات کن والا بخدا من هیچی نگرفتم بعنوان عید ن لباسی ن شلواری هیچی 

مجنون‌حسین راچہ هراس‌از‌سخن‌خلق‌؟!چون‌خالق‌این‌خلق،گرفتار‌حسین‌ است♥️
نه متوسط هستیم

خب پس مشکل اعصاب و روان دارن بندگان بخدا 😐 ببخشیدا البته 

ادم سالم نهایتش میگه نه نمیخواد کتک واس چیه دیگه 

غصه نخور بابای منم دیشب میگفت یا شوهر کن گورتو گم کن یا ایشالا بمیری😐