2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نتیجه؟

منو داداشم سالم دنیا اومدیم. الانم خودم باردارم

♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️              آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑                                                                  یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار می‌کرد، منم موقع پیاده شدن می‌لنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪                                   
ممنون عزیزم فرق میکنه مشکل چی باشه من هر بار ۲۰ میلیون 

مشکلتون چی بود گلم؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
عزیزم

ایشالا شما هم سالم دنیاش بیاری

♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️              آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑                                                                  یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار می‌کرد، منم موقع پیاده شدن می‌لنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪                                   
شما استراحت مطلق داشتی از روز اول یا نه نفخ هم داشتی چه علائم هایی داشتی؟

۳ روز اول استراحت بودم ولی هر یک ساعت چند دقیقه راه میرفتم تو خونه الان کمتر استراحت میکنم کارای کوچیک انجام میدم مثلا لباس تا کردن و ...

علائم نمیدونم چون از قبل انتقال هم نفخ میکردم فقط الان زیر شکمم تیر میکشه پاهامو کمرم درد میکنه 

خوش آمده ای آیینه به دست 🌹با آمدنت عید آمده است 🌱