2777
2789
عنوان

به چی پناه میبرید😶

331 بازدید | 44 پست

وقتی دلتون میگیره 

من قبلا خرید میکردم آروم میشدم 

الان وقتشو ندارم نتی میخرم 

و به فیلم و دنیای مجازی و آهنگ و خنده های الکی مشغول میشم 

قهوه میخورم 

اشک میریزم 

آه میکشم ینی گله میکنم بغض میکنم 

ولی به آدما هیچ وقت پناه نمیبرم 

شما چی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط خدام

یا الله .... . اللهم عجل لولیک فرج .... . صلوات برای ظهور منجی عالم بفرستید ..... . اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .... .           😃😃یکی از بهترین حس های دنیا یعنی فقط تو رو بخواد😌❤                                                            گر بگویم که تو در خون منی بهتان نیست!).              غیر ت‍ـÃـو از همـه دنیـا دیگه‍ سیره قلبـ💘ـم                ❤یه نفره،ولی خب همه کس منه❤                                                  💙باید گشت به دور عشقی که در به کار انداختن خندهٔ تو تبحر خاصی دارد💙                                                   A💏M                                         از یجـایـی بـه‍ بعـد اون دیگه‍ عشقـت نیـست؛تمـ❤ـوم وجـــودته‍)!                                  "Àmĭʼn"

اهنگ غمگین . گریه. برای خودم قلیون چاق میکنم و میکشم و اشک میریزم. ولی واقعا ب ادمها پناه نمیبرم که کسی دردمو ندونه

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
اهنگ غمگین . گریه. برای خودم قلیون چاق میکنم و میکشم و اشک میریزم. ولی واقعا ب ادمها پناه نمیبرم که ...

عالیه 

حتی اگه دردت رو هم بدونن نمیشه اعتماد کرد 

حس میکنم آدما خطرناک شدن 

عالیه  حتی اگه دردت رو هم بدونن نمیشه اعتماد کرد  حس میکنم آدما خطرناک شدن

خیلی... نمیشه بهشون حرفی زد.خیلی تحت فشار باشم هرچی تو دلمه تو نوت کوشیم مینویسم پاک میکنم بعد...اما به کسی نمیگم دردمو

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی