2777
2789
عنوان

کیا بازرگانان زایمان کردن

1457 بازدید | 11 پست

دکترم اونجا زایمان انجام میده میخوام بدونم جدیدا کسی زایمان کرده اخه میگن بازسازی شده و بلوک زایمان و اتاق زایمان خصوصی برای زایمان در آب هم داره 

شما راضی بودید ازشون ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچه اولمو انجا بودم خوب بود خدایی همه چیزش اون موقع پارسال ساختمان بقلیش وداشتن میساختن نمیدونم ا ...

اره جدید ساختن بلوک زایمان داره و زایمان درآب هم داره  نمیدونم چجوره برا همین تاپیک زدم ولی کسی مثل اینکه جدیدا نرفته

سلام امسال کسی زایمان داشته تو بازرگانان؟؟؟  پیش کدوم دکتر؟

ولی من خودم رفتم بیمارستان یه نگاه انداختم درکل تمیز بود و پرسنل هم رفتارشون خوب بود هزینه ها هم طبیعی حدود ۴ تومن با دفترچه و سزارین حدود ۵ تومن با دفترچه و هزینه اتاق خصوصی حدود یک نیم یا یک هشتصد بود شبی 

دکتر هاشونم نمیدونم کی خوبه ولی من دکتر خودم مریم جمیلی پزشک مامایی هست اونجا میره به خاطر همین رفتم نگاه انداختم محیط اش رو