2777
2789
عنوان

بیاید یکم حرف بزنیم حالم خوب نیست

73 بازدید | 11 پست

از دیروز سر یه مسئله ای که مربوط به زنگ نزدن دوست پسرم میشه و اعتراض کردم برای اینکه فکر نکن من خرم حس میکنم دروغ میگی چند تا پیامم و جواب داد ولی بعدش بهم گفت دیگه جوابت و نمیدم هرجور میخوای فکر کن بعدشم کفت متاسفم واست دیگه جوابم و نداد حتی امروز صبح بهش پیام دادم دارم میرم بیرون بازم جواب نداد خودخواهه خودش اعتراض میکنه و هرچی میخواد میگه من نباید ناراحت باشم اما من تا اعتراض کردم اینجوری شد 

به نظرتون باید چیکار کنم خیلی اعصابم خورده 

کات فور اِوِر😐🤣

خنده بزرگ ترین سلاح در جنگ زندگیه....امیدوارم همیشه مصلح باشی💜درسته سخته ولی نشدنی نیست👩‍⚕️📚بزرگ‌ترین ترس ما در برابر مرگ درد نیست. آنچه ما را می‌ترساند این است که باید کسانی را که دوست داریم بگذاریم و به‌تنهایی راهی سفر شویم. 》اثر استاد پترزبورگ💎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا بهش محل نده تا خودش برگرده،بعدم برگشت همه رفتارای زشتشو بکوب تو صورتش ،حداقل سبک میشی✋

الان من بهش پیام دادم صبح دیگه جواب نداد بهم یعنی از دیروز عصر کلا نیست فقط شب اومد پست اینستام و لایک کرد الان میگی دیگه هیچی نگم بهش ؟ خیلی دلم میخواد پیام بدم دوباره جلو خودم و گرفتم 

الان من بهش پیام دادم صبح دیگه جواب نداد بهم یعنی از دیروز عصر کلا نیست فقط شب اومد پست اینستام و لا ...

اصلا بهش پیام نده چس کنشو زده به برق ،کلا پسرا همینن 

محل ندی چند روز برمیگرده

یه بار کات کردم من ولی بعد سه ماه باز خودش برگشت

ادم چیزی که بالا اورده رو دوباره نمیخوره.با همچین ادم بی درکی که هرکاری دلش میخواد میکنه و مهم تر از اون خیلی ضایس که فقط با تو نیست و سرش شلوغه،فقط داری وقت و اعصاب خودتو تلف میکنی بیشتر خودتو دوست داشته باش 

اصلا بهش پیام نده چس کنشو زده به برق ،کلا پسرا همینن  محل ندی چند روز برمیگرده

پیام صبحم واسه این بهش دادم که بعدا بهانه نیاره بگه قهر میکنیم تو نمیای سمتم همیشه میگه قهر میکنیم تو نمیای