2777
2789
عنوان

همه روزهای مهم منو تلخ میکنه...😔

168 بازدید | 15 پست

پدر شوهرم همه روزهای مهم منو تلخ میکنه مثلا مراسمات دوران عقدمو تلخ میکرد ...بعد مدت ها بخاطر قضیه دیشب یادم افتاد...

دیشب قرار بود مادرم مث همه مادرها عیدیمو بیاره مادرشوهرمم زنگید گف خوشبحالت گفتم شما هم تشریف بیارین باهم باشیم اگه دلتون میخواد ...از وقتی اومد اخم هاش تو هم بود همش تلخ و با حن بد میحرفید ... همه جوره جو رو ناراحت میکرد مثلا همسرم چون ما زن بودیم فعلا برادر و پدرم نیومده بودن ازش برا جابه جایی میز کمک خواست اونم گف بمن چه خودتون جابه جا کنین که من رفتم کمک...که حالا مهم نبود بعدم سر یه حرف منطقی و آروم از طرف شوهرم (گف چرا همه داراییتو دادی به برادرم مگه من بچت نیستم؟) پاشد رفت و کلی جو رو متشنج کرد بعد رفتن همه با هم تلخ شدن ...

دوران عقدم هم اولین عید دیدنی اولین عیدی آوردنی و اکثر مراسمای دیگه رو همیشه برام تلخ کرد مثلا اولین عید ما با کلی   تدارک  رفتیم ...قرار بود فامیلارو دعوت کنه ...برا شیرینی رفتیم دیدیم هیشکیو دعوت نکرده خودشم اخماش تو هم مثل انبار باروت منتظر یه جرقس برا انفجار... 

به مادرشوهرم میگم میگه اخلاقشه...خب آخه دعوت نکنم نمیشه پدر همسرمه دعوت میکنم میاد انقد خشن میشه و اخمو که دعوا راه میندازه...دیشبم عمدا رفت شب منو خراب کنه 😔😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عین خانواده شوعر من 

تمام روزای مهم زندگیم خراب شد

عروسیم جشن برادرم

جشن خاهر زادم....

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

میگه اخلاقشه همیشه زودرنج بود وزود قهر میکرد چون بزرگتره قهرش تاثیر میذاره رو مجلس

اگه حق و ب تو میده ک کشش نده سعیم کن تو مراسمات نگیشون لزومی نداره وقتی مادرت اینا میان حتما اونام باشن من از اول اینو با شوهرم طی کردم ک هر چی مهمونی میگیریم دوتا خانواده باهم نباشن چون معذب میشن هم اینکه امکان سو تفاهم پیش بیاد .من تولد پسرمم دو سریع گرفتم برلش توام این کارو کن

اگه حق و ب تو میده ک کشش نده سعیم کن تو مراسمات نگیشون لزومی نداره وقتی مادرت اینا میان حتما اونام ب ...

تنها هم که باشیم باز یه برنامه برا تلخی داره ...ولی آره شاید برا اونه چون ماه رمضون سال قبل هم اخماش تو هم بود 

تنها هم که باشیم باز یه برنامه برا تلخی داره ...ولی آره شاید برا اونه چون ماه رمضون سال قبل هم اخماش ...

باشه حداقل اش اینه ک خانواده توام نیستن ک کوفتشون کنه خودت و خانواده همسرت تنهان اگه دیشب نبودن خانوادت ب شادی شام میخوردن می رفتن توام زیاد محل و اهمیت نده وقتی اخلاقش اینه خودت و همسرن سعی کنید زیاد باهاش هم کلام نشید

اره مادرم بیچاره اصلا یجوری شد ...یه کاش نمیومدم تو چشاش بود ...

بنده خدا بهشون سخت گذشته از این ب بعدم همین کارو کن جدا دعوت کن اکه شوهرتم پیشنهاد داد محترامه ردش کن بگو اینجوری دوتا خانواده معذب میشن