پدر شوهرم همه روزهای مهم منو تلخ میکنه مثلا مراسمات دوران عقدمو تلخ میکرد ...بعد مدت ها بخاطر قضیه دیشب یادم افتاد...
دیشب قرار بود مادرم مث همه مادرها عیدیمو بیاره مادرشوهرمم زنگید گف خوشبحالت گفتم شما هم تشریف بیارین باهم باشیم اگه دلتون میخواد ...از وقتی اومد اخم هاش تو هم بود همش تلخ و با حن بد میحرفید ... همه جوره جو رو ناراحت میکرد مثلا همسرم چون ما زن بودیم فعلا برادر و پدرم نیومده بودن ازش برا جابه جایی میز کمک خواست اونم گف بمن چه خودتون جابه جا کنین که من رفتم کمک...که حالا مهم نبود بعدم سر یه حرف منطقی و آروم از طرف شوهرم (گف چرا همه داراییتو دادی به برادرم مگه من بچت نیستم؟) پاشد رفت و کلی جو رو متشنج کرد بعد رفتن همه با هم تلخ شدن ...
دوران عقدم هم اولین عید دیدنی اولین عیدی آوردنی و اکثر مراسمای دیگه رو همیشه برام تلخ کرد مثلا اولین عید ما با کلی تدارک رفتیم ...قرار بود فامیلارو دعوت کنه ...برا شیرینی رفتیم دیدیم هیشکیو دعوت نکرده خودشم اخماش تو هم مثل انبار باروت منتظر یه جرقس برا انفجار...
به مادرشوهرم میگم میگه اخلاقشه...خب آخه دعوت نکنم نمیشه پدر همسرمه دعوت میکنم میاد انقد خشن میشه و اخمو که دعوا راه میندازه...دیشبم عمدا رفت شب منو خراب کنه 😔😔😔😔