2777
2789
عنوان

چجوری از دست مادرشوهراتون به آرامش می رسین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 30 پست
ینی چی اصطکاک داره

یعنی با همه رفتار مشابه داره

با من بیشتر

چون هم کم سن و سال بودم هم پسرش گوش به حرفش میداد.

ولی الان دیگه میدونم با جاری هاش هم همین طوره

فقط با خانواده خودش ی کم بهتر رفتار میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شوخی شوخی حرفمومیزنموکم محلی میکنم

بعدش تو ذهنم چجوری با خودم فک نکنم بهش و درگیر نشم؟

مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭
یعنی با همه رفتار مشابه داره با من بیشتر چون هم کم سن و سال بودم هم پسرش گوش به حرفش میداد. ولی ا ...

نهههه مادرشوهر من باهمه خوبه . خوب که نه عااالیع .من فقط انگار خارم تو چشمش

مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭
مثل قبلا من....تمرین کن به حرفاش اهمیت ندی 

بخدا کیلو کیلو قرص میخورم سر درد عصبی گرفتم فشارم پایین میاد خیلی ب هم ریختم

بخدا کیلو کیلو قرص میخورم سر درد عصبی گرفتم فشارم پایین میاد خیلی ب هم ریختم

وای نکن این کارو ...یعنی یه آدم چرا باید بتونه تو رو وادار به قرص خوردن بکنه....

خدایی شروع کن هر وقت فکر حرفاش آمد تو ذهنت حواس خودتو پرت کن به یه چیز دیگه فکر کن امتحان کن 

بعد از ۴سال حرص خوردن ب نتیجه رسیدم هیچ مادرشوهری عروس رو نمیخاد بالا بری پایین بیای این یک واقعیت ...

دم شما گرررم چجوری فکرمو اروم کنم

وای نکن این کارو ...یعنی یه آدم چرا باید بتونه تو رو وادار به قرص خوردن بکنه.... خدایی شروع کن هر و ...

دم ب دقه زنگ میزنه یا ب شوهرم یه چیزی میگه اعصابمون خورد بشه .میخواد شوهرم سمت اونا باشه.

من انقدازکاراشون بدم میادکه اصن بیادم نمیارم چون ازشوهرمم بدم میاد جایگزین کردم که وجودندارن

وای خدایا خانواده شوهر چشونه

دم ب دقه زنگ میزنه یا ب شوهرم یه چیزی میگه اعصابمون خورد بشه .میخواد شوهرم سمت اونا باشه.

روی رفتارهای مادرشوهرت حساس شدی ...بزار شوهرت بره سمتشون شما حساسیت نشون نده 

بزار شوهر فکر کنه برات مهم نیست 

روی رفتارهای مادرشوهرت حساس شدی ...بزار شوهرت بره سمتشون شما حساسیت نشون نده  بزار شوهر فکر کن ...

میشه گذارش بزنید تاپیکم پاک شه؟