پری_چهر مدیر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 1197 عنوان چجوری از دست مادرشوهراتون به آرامش می رسین؟ | مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 30 پست من دیگه بس ک حرص خوردم سردرد عصبی میگیرم ، چیکار کنم بیخیال باشم و ب حرفاش و کنایه هاش فکر نکنم یا نشنوم؟ مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭 1399/12/27 | 16:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nasim1369 عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 8120 ینی چی اصطکاک داره یعنی با همه رفتار مشابه دارهبا من بیشترچون هم کم سن و سال بودم هم پسرش گوش به حرفش میداد.ولی الان دیگه میدونم با جاری هاش هم همین طورهفقط با خانواده خودش ی کم بهتر رفتار میکنه
پری_چهر مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 1197 من شوخی شوخی حرفمومیزنموکم محلی میکنم بعدش تو ذهنم چجوری با خودم فک نکنم بهش و درگیر نشم؟ مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭
فردو عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 3638 من همه حرفاشو اصلا جواب نمیدم یا میخندم بحثو عوص کنم ولی بعد باخودم خیلی درگیر میشم مثل قبلا من....تمرین کن به حرفاش اهمیت ندی
پری_چهر مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 1197 یعنی با همه رفتار مشابه داره با من بیشتر چون هم کم سن و سال بودم هم پسرش گوش به حرفش میداد. ولی ا ... نهههه مادرشوهر من باهمه خوبه . خوب که نه عااالیع .من فقط انگار خارم تو چشمش مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭
پری_چهر مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 1197 مثل قبلا من....تمرین کن به حرفاش اهمیت ندی بخدا کیلو کیلو قرص میخورم سر درد عصبی گرفتم فشارم پایین میاد خیلی ب هم ریختم مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭
نشانم_بی_نشانیست عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 106 بعد از ۴سال حرص خوردن ب نتیجه رسیدمهیچ مادرشوهری عروس رو نمیخادبالا بری پایین بیای این یک واقعیتهو پذیرفتم
woooowwww عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 509 بعدش تو ذهنم چجوری با خودم فک نکنم بهش و درگیر نشم؟ من انقدازکاراشون بدم میادکه اصن بیادم نمیارم چون ازشوهرمم بدم میاد جایگزین کردم که وجودندارن
فردو عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 3638 بخدا کیلو کیلو قرص میخورم سر درد عصبی گرفتم فشارم پایین میاد خیلی ب هم ریختم وای نکن این کارو ...یعنی یه آدم چرا باید بتونه تو رو وادار به قرص خوردن بکنه....خدایی شروع کن هر وقت فکر حرفاش آمد تو ذهنت حواس خودتو پرت کن به یه چیز دیگه فکر کن امتحان کن
پری_چهر مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 1197 بعد از ۴سال حرص خوردن ب نتیجه رسیدم هیچ مادرشوهری عروس رو نمیخاد بالا بری پایین بیای این یک واقعیت ... دم شما گرررم چجوری فکرمو اروم کنم مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭
پری_چهر مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 1197 وای نکن این کارو ...یعنی یه آدم چرا باید بتونه تو رو وادار به قرص خوردن بکنه.... خدایی شروع کن هر و ... دم ب دقه زنگ میزنه یا ب شوهرم یه چیزی میگه اعصابمون خورد بشه .میخواد شوهرم سمت اونا باشه. مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭
پری_چهر مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 1197 من انقدازکاراشون بدم میادکه اصن بیادم نمیارم چون ازشوهرمم بدم میاد جایگزین کردم که وجودندارن وای خدایا خانواده شوهر چشونه مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭
فردو عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 3638 دم ب دقه زنگ میزنه یا ب شوهرم یه چیزی میگه اعصابمون خورد بشه .میخواد شوهرم سمت اونا باشه. روی رفتارهای مادرشوهرت حساس شدی ...بزار شوهرت بره سمتشون شما حساسیت نشون نده بزار شوهر فکر کنه برات مهم نیست
پری_چهر مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 1197 روی رفتارهای مادرشوهرت حساس شدی ...بزار شوهرت بره سمتشون شما حساسیت نشون نده بزار شوهر فکر کن ... میشه گذارش بزنید تاپیکم پاک شه؟ مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭
نشانم_بی_نشانیست عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 106 دم شما گرررم چجوری فکرمو اروم کنم میگم که به این نتیجه رسیدمهمه عروسهای دنیامادرشوهراشون نمیخانشونپس فهمیدم که یک امر طبیعی ناراحت شدن نداره