خدایا خودت نگه داره همسرِ مهربونم،فرشته هام باش😘خدایا مامان بابام و داداشم و خواهرمُ به خودت میسپارم..یک لحظه هم مارو به حال خودمون نزار..🙏❤واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات مهمونم میکنید؟
من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دختری که عاشق ماه شد🌙🫧 به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️🩹 هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸❤
توی دستور بعضی از شیرینی ها نوشنه روغن قنادی یا روغن صاف یعنی همین دیگه؟
میخام شیرینی بهشتی درست کنم یا نخودچی نوشته توی دستور پختش خراب نشه😂
بعد عزیزم اینو باید آب کنم یا همینطور پدر قند و... اینا اضاف کنم؟
خدایا خودت نگه داره همسرِ مهربونم،فرشته هام باش😘خدایا مامان بابام و داداشم و خواهرمُ به خودت میسپارم..یک لحظه هم مارو به حال خودمون نزار..🙏❤واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات مهمونم میکنید؟
من نخریدم.اما اون روز در لوازم قنادی بهم نشون داد همین بود از نظر رنگ..
ممنون عزیزم
توی دستور بعضی از شیرینی ها نوشنه روغن قنادی یا روغن صاف یعنی همین دیگه؟ میخام شیرینی بهشتی د ...
بذار نرم شه تو دمای محیط...بعدش واسه شیرینی بهشتی طبق دستورش پودر قند اضافه کن و با همزن بزن واسه من ده دقیقه الی ی رب طول میوشه تا پف و پوک شه بعدش وانیل اضاف میکنم و دوباره چن مین هم میزنم بعدشم ک ب س قسم تقسیم میکنم..یکیشو پودر کاکاعو یکی دو قاشق و یکیشو یکی دو قطره زععفرون دمکرده(سعی کن کم بریزی چون شل میشه )یکیشم ساده یا رنگ خوراکی
بریز تو قیف و سینی بعدش ماکرو
من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
بذار نرم شه تو دمای محیط...بعدش واسه شیرینی بهشتی طبق دستورش پودر قند اضافه کن و با همزن بزن واسه من ...
مرسی عزیزدلم خدا خیرت بده مهربون
عید خوبی داشته باشید لحظه به لحظه زندگیتون بخندید😘😘
مرسی عزیزدلم خدا خیرت بده مهربون عید خوبی داشته باشید لحظه به لحظه زندگیتون بخندید😘😘
ممنون عزیزم لطف داری و همچنین ارزوی های خوب برای شما❤😍