2777
2789
عنوان

چرا هيچكس جوواب نميده !؟؟؟؟؟؟؟

166 بازدید | 21 پست

من دخترم شش ماهش شده از ماه سوم پريودام شروع شد هفته اول هر ماه مرتب شد 

ماه پيش هجدهم ي قرص اورژانس خوردم و تا الان پريود نشدم روز هجدهم اين ماه ازمايش خون دادم بتام 2 بود به هر كسي ميگم ميگه اورژانسي خوردي هورمونات بهم ريخته،  طبيعي جلوگيري ميكنم الان چند روز هستش معدم داااغونه به نظرتون تا كي صبر كنم ؟؟؟؟ممكنه باردار باشم؟؟؟؟؟ اخه كلا بيبي چك براي من خيلي دير جواب ميده همش منفي ميشه  بارداري اولم تو هفته 7 نشون داد

شما جاي من بوديد چيكار ميكرديد !؟؟؟؟؟؟؟ همينجوري صبر كنم اخه فردا نوبت دندون پزشكي هم دارم ، ممكنه باردار باشم ؟؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی بیبی چکت منفی ه پس باردار نیستی. 

براي دخترم بتام 600 بود تازه چند روز بهدش بيبي مثبت شد ي سقطم قبلش داشتم اونم بيبي نشون نميداد كلا بيبي چك روم جواب نميده

نه اگ ازمایش دادی منفی بوده پس باردار نیستی بخاطر خوردن قرص اورژانسی پریودت خورده بهم از ماه بعد ک پ ...

واااقعا !؟؟ اخه روز پريود ازمايش دادم 

ميگن اگه لقاح دير باشه ممكنه هفته بعد از پريود نشون بده 

براي دخترم بتام 600 بود تازه چند روز بهدش بيبي مثبت شد ي سقطم قبلش داشتم اونم بيبي نشون نميداد كلا ب ...

با دکتر زنان تماس بگیر  همین جا هم بخش کلینیک  درنی نی سایت بپرس کارشناس هست.من تخصصم زنان نیست عزیزم. من محقق در علوم پزشکیم . کمک بیشتر بگیر تا قبل از کاردونپزشکیت.

واااقعا !؟؟ اخه روز پريود ازمايش دادم  ميگن اگه لقاح دير باشه ممكنه هفته بعد از پريود نش ...

اگ پریودت منظمه تخمک گذاری روز۱۴پریودیته.کسی که دیر دیر پریود میشه تخمک گداریش بین ۱۷ تا ۲۰ پریودی  ولقاح دیر انجام میشه

دوباره آزمایش بده یدونه  اصلا برو دکتر زنان،یه سونو هم بنویسه برات

اخه به هركي ميگم ميگه نت بابا امكان نداره حتي همسرم نميخوام بگن متوهمه 😐😐😐😐 اخه ي بارم رفتم ازمايش دادم 

اگ پریودت منظمه تخمک گذاری روز۱۴پریودیته.کسی که دیر دیر پریود میشه تخمک گداریش بین ۱۷ تا ۲۰ پریودی & ...

اون ماه كه اوژانسي خوردم 6 پريود شده بودم بعد 15  اينا اورژنسي خوردم 18 پريود شدم ميشه اگه بلدي حساب كني 🙏🙏🙏🙏🙏ممنونم ميشم