2777
2789
عنوان

مش ۹۰ درصد

| مشاهده متن کامل بحث + 1440 بازدید | 93 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی ی وجب مو رو 1500رنگ کرده حروم این پولا کله موادش 500تومن نشده

اره منم همین میگم من پیش ملکه۶۸ یکی از کاربرای اینجاست تهرانپارس ۱۵سال سالن دارن ۲۵۰ گرفت با بای وارتان برند معروف خوب کار کرد

https://uupload.ir/files/wbu_20210317_130012.jpg

۱۶۰ تومن دادی صدبارم رنگ کردی 😂 من دو تومن دادم رنگساژم رو دوست نداشتم ارایشگره میگفت بیا واست رنگ ...

آره اون سه بار پول نگرفت آخرش بخش پیام دادم ک خیلی اشتباه کردم اومدم پیش شما بلاکش کردم😁😁😁😜😜

اره منم همین میگم من پیش ملکه۶۸ یکی از کاربرای اینجاست تهرانپارس ۱۵سال سالن دارن ۲۵۰ گرفت با بای وار ...

اسم سالنش چیه؟

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
آره اون سه بار پول نگرفت آخرش بخش پیام دادم ک خیلی اشتباه کردم اومدم پیش شما بلاکش کردم😁😁😁😜😜

وااای😂😂😂😂

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
اره منم همین میگم من پیش ملکه۶۸ یکی از کاربرای اینجاست تهرانپارس ۱۵سال سالن دارن ۲۵۰ گرفت با بای وار ...

چقدر خوووب گرفته 

واقعا پول موادش از این بیشتر میشه 

عجیبیه برام‌

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞