2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی هیچکس گلت نکرده؟ اول میخواستم برم کراتینه کنم بهم گفتن که موهات میریزه

من داداشم ی بار انجام داده، فک میکردم فقط اقایون انجام میدن🤔

قاضی شهر شده عاشق چشمان زنی.... چه کند با دل خود آن زن اگر اعدامیست؟🖤                                         
یعنی هیچکس گلت نکرده؟ اول میخواستم برم کراتینه کنم بهم گفتن که موهات میریزه

من فقط دیدم کسی گلت می کنه موهای خیلی فرش صاف می شد بعد چند ساعت می شست تازه. سفیده تخم مرغ می زد که ریشه موهاش تقویت بشه ...اونم همونه موهات ب شدت می ریزه...الان طرف کچل شده 

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
انگار موی صاف به ما نیومده🙃 مرسی از کمکت🥰🥰🥰

گلت بیشتر از کراتین اسیب می زنه..پسرا گلت می کنن چون قبل و بعدش موهاشونو رنگ نمی کنن ...ولی خانوما شیش ماه ممکنه نتونن صبر کنن یا رنگ داشته باشه..چون موهای رنگ شده رو نابود می کنه خرد می شه می ریزه

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش