2777
2789
@masoli     @نیوشاجان     @مامان_محمدمحسن     @نگیییین &n ...

سلام رایحه بهشت جان، 

چه دعای خوبی، چه انتخابی .. حتما اسم منم بنویس 

به نیت قبولی کنکور برادرزاده ام محمدامین با رتبه عالی

شرمنده ام که بی تو نفس می کشم هنوز

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزممم 😍ان شاء الله بهترینها قسمت برادرزاده گلت باشه 😍😍😍😍

الهی خدا از زبونت بشنوه گلم 😘وهمچنین برادر زاده گل شما 🌹دعاش کنید رشته اش الکتروتکنیک هست اسمشم آرش هست اینقدر بچه مثبت و سربه راهیه که نگو 😘😘❤❤💋💋

@آنیتاآنیتا  

@ردپای_تو  

🍃🌺🍃🌺ختم جدید رو دعای الصحیفه میذارم عزیزانی که تمایل به شرکت دارند لایک کنند . این متن دعای الصحیفه هست البته بعضی جاها اعرابش رو من باید صحیح کنم بعد متنش رو براتون بذارم. فعلا گذاشتم خواصش و متنش رو ببینید♥️🌹

http://www.1079.blogfa.com/post/991/-دعای-الصحیفه-دعا-را-در-مدّت-عمر-خود-بيست-مرتبه-بخواند-پادشاه-ظالمى-ايّام-البيض

« اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم » یا زهرا (س)

@پرندگان    

@دخترم_عشقمه    

ختم جدید دعای الصحیفه گذاشتم اسمتون رو بنویسم؟!

متن دعا البته من مینویسم براتون فعلا ببینید اینو

http://www.1079.blogfa.com/post/991/-دعای-الصحیفه-دعا-را-در-مدّت-عمر-خود-بيست-مرتبه-بخواند-پادشاه-ظالمى-ايّام-البيض

نیلی جان من منظورم این دعا هست 

@نیلی_83  

شولا 99 خواهر گلم بیا اینجا رو بخونیکم بالا منو تگ کرده رایحه بهشت یه لینک داده تو اون لینک بخون بقیه اشو خصوص بهت می گم

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا

@شولا۹۹  

گلم یکم برو بالا رو ببین رایحه بهشت منو تگ کرده زیرشم لینک گذاشته بخون

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا