2777
2789
ماشالا حرکتاش خوبه بیشترم شده بنظر من که😐

پس اونا ماه درده منم داشتم.اگه همین درد منظم شد دردزایمانه من از ۶عصردردام هردوساعت یه بار بود دیگه ۳ونیم صبح شد هر ۱۵دقیقه ساعت ۶شد هر پنج دقیقه یه بار ۱۲و۲۰هم مهمون کوچولومون اومد😍

خوش اومدی نازمامان.😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه فاصله نیس مداومه از دو روز پیش که معاینه ی لگنی شدم بیشتر شده

اگه فاصله بینش منظم نیس یعنی درد زایمان نیس، نگران نباش بخاطر همون معاینس، حتی ممکنه لکه بینی هم پیدا کنی بعد از معاینه، ایکاش نمیذاشتی معاینت کنه، میگفتی صبر کنین اسفند تموم بشه بعد

بله نشانه زایمانه 

دردی ک با استراحت کمتر نشه نشونه زایمانه 

دهانه  رحمت داره باز میشه 

برو بیمارستان معاینه بشی 

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊
اگه فاصله بینش منظم نیس یعنی درد زایمان نیس، نگران نباش بخاطر همون معاینس، حتی ممکنه لکه بینی هم پید ...

گفتمم بهش چقد فحشش میدم ،دیگه تو عمل انجام شده قرار گرفتم😑

پس اونا ماه درده منم داشتم.اگه همین درد منظم شد دردزایمانه من از ۶عصردردام هردوساعت یه بار بود دیگه ...

من الان چندین هفته ی دارم ولی از موقعی که معاینه شدم بیشتر شده

جدی😓

بله اگه ادامه دار بود   برو دکتر یا بیمارستان معاینه بشی 

خدای نکرده خدای نکرده ممکنه جنین از آب شکم بخوره 

ونگران نباش  

همه روزها روز خداست سالم وسلامت زایمان کنی  چ اسفند چ فروردین 

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊

به نظرم یه سر برو زایشگاه تا استرس هم نداشته باشی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)