2777
2789
عنوان

فتق بیضه نوزاد پسر تورو خدا بیاین

7719 بازدید | 21 پست

دارم میمیرم دکتر برای بچه هفت روزه م سونو نوشت، توش فتق بیضه تشخیص داده شد حالا گفتن باید عمل کنه مگه نوزاد چند روزه چقد جون داره آخه که عملش کنن 

از دیروز دارم گریه میکنم حال و روزم خیلی بده تورو خدا کسی بوده این تجربه رو داشته باش؟

این عمل همچین هم غیر معمول نیست و تو بچه ها معمولا انجام میشه

نگران نباش عمل کوچکیه

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا حفظش کنه بچه م خیلی کوچولوئه فقط سه کیلو وزنشه چجوری طاقت بیاره آخه من بمیرم

ممنونم 

غصه نخور عزیزم میگذره زودی خوب میشه

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش
بچه م طاقت میاره؟ آخه همه ش هفت هشت روزشه

نگران نباش

چون بچه هست زخمشون زودتر خوب میشه

مگه بچه همون اولش ختنه نمیکنن؟؟ این یه نوع عمله و تقریبا در همون حد

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم
فتق چیه دقیقا کجاس😣

یعنی عضو از محل اصلی خودش جابجا شده

مثلا بیضه تو شکم گیر کرده و پایین نمیاد

یا  مثلا روده رفته پایین و گیر کرده یا با غذا خوردن میره پایین

یا مثلا معده رفته تو فضای قفسه سینه و به قلب فشار وارد میکنه 

https://www.google.com/search?q=فتق چیست&oq=فتق &aqs=chrome.1.69i57j0i433j69i60l3.2382j0j7&client=ms-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

سلام من پسر ندارم ولی این عمل رو خیلی شنیدم و کاملا رایجه ‌ این که میپرسید طاقت میاره  دور از جون بچه شما میدونید چند تا نوزاد توی همین سن مجبورن عمل دریچه قلب انجام بدن ؟ وسط بیابون که نیستیم الحمدلله علم پیشرفت کرده خدا هم انشاالله کمک میکنه درست میشه  

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

همسر منم تو نوزادی این عمل رو انجام داده

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋